Lord Of The Dance este cel mai copleşitor spectacol din istoria divertismentului, „o minune a lumii moderne”, show-urile lui Michael Flatley ţinându-se întotdeauna cu casele închise. Turneul Lord Of The Dance începe pe 5 noiembrie 2011 la Bucureşti, cu două spectacole, şi nu este deloc o surpriză că pentru reprezentaţia de la ora 20:00 categoriile 1 (300 lei) şi 5 (100 lei) au devenit indisponibile, acestea fiind sold out.

Lord Of The Dance nu se află pentru prima oară în România, însă show-ul se anunţă a fi unul plin de suspans. Pentru cei care au mai văzut spectacolul Lord Of The Dance, organizatorii au o surpriză plăcută: anul acesta în spectacol vor fi incluse scene noi, costumele vor fi mult mai spectaculoase, singurele care vor rămâne aceleaşi fiind emoţiile transmise publicului prin povestea captivantă a luptei dintre bine şi rău, inspirată dintr-o celebră legendă irlandeză.

Michael Flatley este geniul creativ din spatele spectacolului Lord Of The Dance, care abia a ţinut piept publicului în extaz  la Premiera de pe scena Teatrului Point, din 2 iulie 1996, în Dublin, Irlanda, când a bătut recordurile la nivel mondial, având cele mai mari încasări într-un turneu din istoria de divertisment. El nu numai că a conceput, scris şi produs spectacolul, ci a fost responsabil şi pentru coregrafia spectaculoasă şi uimitoare, care, împreună cu muzica fascinantă, a înălţat inimile şi sufletele a milioane de oameni.

Bilete Lord Of The Dance

Biletele sunt puse la dispoziţie în:

– magazinele Flanco (până joi – 3 noiembrie oferă reduceri de 20% la toate categoriile de preţ)
– reţeaua BILETOO, de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s)
– Librăriile Adevărul şi Mihai Eminescu
– magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor
– Staţia de Metrou Unirii 1
– biletele online de pe BILETOO.ro, BLT.ro, bilete.ro sau myticket.ro

Preţurile biletelor pentru reprezentațiile din 5 noiembrie 2011 (ora 16:00 şi ora 20:00) sunt următoarele:
– 500 lei: Loja Oficială
– 350 lei: Categoria VIP
– 300 lei: Categoria 1 – sold out pentru reprezentația de la ora 20:00
– 250 lei: Categoria 2
– 200 lei: Categoria 3
– 150 lei: Categoria 4
– 100 lei: Categoria 5 – sold out pentru reprezentația de la ora 20:00

Turneul Lord Of The Dance va avea loc în perioada 5-10 noiembrie 2011 şi va trece prin cinci oraşe: Bucureşti, Iaşi, Braşov, Sibiu şi Târgu Mureş,  pe 5, 6, 8, 9, respectiv 10 noiembrie 2011, fiind primul turneu naţional Michael Flatley Lord Of The Dance în România.

Olga Dohotaru

Foto: www.thekitschcompany.com