UPDATE 04.10.2013 – Concertul Smiley de la Sala Palatului se amână. Revenim cu mai multe detalii!

După o lungă perioadă în care Smiley a lucrat la noul său album, artistul şi trupa sa vor concerta pe scena Sălii Palatului, din Bucureşti, în cadrul unui show special, în data de 23 octombrie 2013.

Evenimentul se anunţă a fi absolut „Criminal”, aşa cum este numit şi cel mai recent single al artistului, şi va marca lansarea noului său album. Show-ului va fi unul în care surprizele, invitaţii speciali şi, mai ales, melodii sale mai noi şi mai vechi vor alterna într-un ritm alert.

Smiley (Andrei Tiberiu Maria) a intrat în atenţia publicului la începutul anilor 2000, când a devenit solistul trupei Simplu. Alături de colegii săi a lansat cinci albume, toate fiind premiate cu discul de aur pentru vânzări.

Piteşteanul şi-a început cariera solo în 2008, de-a lungul timpului lansând piese ca: „În lipsa mea”, „Preocupat cu gura”, „Am bani de dat”, „Designed to Love You”, „Plec pe Marte”, „Love is for Free” sau „Dead Man Walking„.

Bilete Smiley la Sala Palatului

Biletele pentru concertul lui Smiley de la Sala Palatului sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Categoria I 180 lei cumpără bilete
Categoria II 140 lei cumpără bilete
Categoria III 90 lei cumpără bilete
Categoria IV 65 lei cumpără bilete
Citeşte despre: , , , ,