Chitaristul american Slash revine în România, la 2 ani de la primul său concert, pentru un nou show ce va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti, pe 28 iunie 2015. Pe scenă, Slash va fi însoţit de Myles Kennedy & The Conspirators. Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi fi achiziţionate cu o reducere de 10% până pe 16 martie.

Saul Hudson, cunoscut sub numele de Slash, este un muzician cu o carieră impresionantă ce se întinde pe mai bine de 3 decenii. Acesta s-a făcut cunoscut ca şi chitaristul principal al trupei americane de hard rock Guns N’Roses, alături de care s-a bucurat de un succes răsunător pe perioada anilor 1980-1990. Albumul „Appetite for Destruction” este până în ziua de astăzi cel mai bine vândut album de debut al tuturor timpurilor.

În ultimii ani de activitate în trupă, chitaristul a format alte proiecte ce s-au bucurat de succes, Slash’s Snakepit şi Velvet Revolver. De atunci, Slash a mai lansat 3 materiale discografice solo pe care s-a bucurat de ajutorul unor artişti precum Myles Kennedy, Lemmy Kilmister, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Ian Astbury, Chris Cornell, Adam Levine, Fergie şi nu numai. Activitatea sa în industria muzicală a fost recunoscută chiar şi de publicaţii precum Time şi Rolling Stone, ce l-au inclus pe lista celor mai buni chitarişti din lume.

După un concert incediar în anul 2013 la Sala Palatului din Bucureşti, Slash se întoarce pentru un concert în aer liber, de această dată, la Arenele Romane. Slash va oferi fanilor piese din întreaga sa carieră muzicală, precum „Sweet Child O’Mine” sau „Paradise City” şi va fi însoţit de Myles Kennedy & The Conspirators.

Bilete Slash la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 28 iunie 2015, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la mai multe categorii de preţ. Până în data de 16 martie biletele au o reducere de 10%.

Categorie Preţ Promoţional Preţ Normal
Categoria I 270 lei 300 lei cumpără bilete
Categoria II 180 lei 200 lei cumpără bilete
Categoria III 108 lei 120 lei cumpără bilete
Loc în picioare 162 lei 180 lei cumpără bilete

Numărul locurilor în picioare este limitat la 2600 şi nu vor fi suplimentate, motiv pentru care organizatorii recomandă achiziţionarea biletelor din timp.

Concertul Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators este organizat de către Phoenix Entertainment.