Acest eveniment a avut loc in data de 10 Nov 2012.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 10 noiembrie 2012, începând cu ora 22:00,  Sister Bliss (Faithless DJ Set) va mixa la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. În cadrul evenimentului organizat de Xteria pe scenă vor urca şi Pleasurekraft şi DJ Optick.

Sister Bliss este geniul creator din spatele grupului Faithless, un artist complet cu o experienţă muzicală de invidiat: producător, DJ, compozitor, textier, pianist, basist, toate sub imaginea Faithless. Grupul britanic a ţinut publicul în ringul de dans timp de 16 ani cu piese precum „Insomnia”, „God is a DJ” sau „We Come 1”. Iar Sister Bliss a încins ritmurile de dans ale cluburilor şi festivalurilor din toată lumea. Anul acesta artista fiind prezentă pe scena Kiss Terrace în prima zi de Peninsula.

Pleasurekraft sau perechea formată din suedezii Kaveh Soroush şi Kalle Ronngardh reprezintă valul nou al muzicii tech-house. Primul single, „Tarantula” beneficiază de sprijinul numelor grele din industria muzicală cum ar fi Pete Tong, Sasha, Mark Knight sau John Digweed.

DJ Optick a deschis în premieră mondială party-ul Made in London, semnat de Ministry of Sound. Bogdan Moldovan este unul dintre cei mai îndrăgiţi DJ autohtoni ai momentului, iar set-ul său de la evenimentul Xteria se va întinde până spre dimineaţă.

Preţul unui bilet de intrare este de 30 de lei în pre-sale şi 50 de lei în seara eveneimentului.

Biletele în pre-sale se pot achiziţiona online pe www.myticket.ro, www.beatfactor.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta. Detalii despre eveniment sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.