Sickick, artistul fenomen care a devenit viral în mediul online, este cea mai nouă confirmare la SAGA Festival. În plus, organizatorii anunță lansarea imnului festivalului, piesa „Take Me Somewhere”, o colaborare între DJ-ul olandez Avalan și Antonia. Prima ediție a festivalului SAGA va avea loc în Parcul Izvor  la ROMAERO din București, în perioada 10-12 septembrie 2021.

Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W și alți artiști care urmează să fie anunțați fac parte din line-up-ul festivalului care va fi format din peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai.

Sickick, cea mai nouă confirmare de la SAGA Festival 2021

Cu peste 3.2 milioane de urmăritori pe TikTok, 3 milioane pe Instagram și 2.7 milioane de subscribers pe YouTube, artistul și producătorul canadian de EDM a cucerit în ultimii ani întreaga lume cu muzica sa și cu imaginea plină de mister. Masca pe care o poartă în fiecare dintre aparițiile sale reprezintă un simbol pentru el, care îl ajută să-și depășească fricile și să facă pace cu demonii săi, după cum spune chiar el.

Muzica și-a pus o amprentă pregnantă asupra lui încă de când era copil, însă teama de a se arăta publicului și de a fi pe scenă l-a împiedicat să devină artistul care astăzi este urmărit de milioane de oameni și care reușește să-i bucure cu performance-urile lui inedite. Totul s-a schimbat în momentul în care a apărut proiectul Sickick, alter ego-ul său mascat, pe care îl susține cu foarte mare încredere și care literalmente i-a schimbat viața, fiind totodată personajul care i-a servit pentru a-și cuceri propriile anxietăți.

SAGA lansează imnul oficial al festivalului

DJ-ul olandez Avalan și Antonia colaborează pentru imnul SAGA Festival, „Take Me Somewhere”. Cu o linie înălțătoare, vibrantă, piesa aduce mai aproape de ascultători vibe-ul de festival, de vacanță și de libertate.

Avalan și-a făcut debutul ca DJ, în 2018, în cardul AMF (Amsterdam Music Festival), unde talentul său a fost remarcat rapid de publicul din întreaga lume, fiind prezent în topul anual DJ Mag la categoria Top 100 DJ show.

În 2019, Avalan și-a dedicat timpul producției muzicale și perfecționării sound-ului, muncă răsplătită la finalul lui 2019 cu o colaborare cu Armin van Buuren. Hit-ul „Sucker for love” a fost, de asemenea, inclus pe cel mai recent album al lui Armin, „Balance”. După această colaborare de succes, Avalan a urmat și lansarea primelor sale single-uri, „World we know” și „Should I wait”.

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul sagafestival.com la prețuri ce încep de la 399 lei (General Acces) și 899 lei (VIP Pass).