Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE 20.02.2014: Reprezentaţiile Shadowland programate pentru 23 şi 24 februarie la Sala Palatului se anulează. Află motivul şi cum se poate recupera contravaloarea biletelor!

Duminică (23 februarie 2014) şi luni (24 februarie 2014), artiştii din trupa Pilobolus Dance Theater vor aduce pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, spectacolul Shadowland, pentru prima dată în România.

Shadowland este un spectacol menit să încânte spectatorii cu acrobaţii spectaculoase, muzică şi coregrafii memorabile, toate acestea, ascunse în spatele unui ecran alb. Umbrele artiştilor din trupa Pilobus Dance Theater vor crea, pe rând, cele mai năstruşnice forme de la animale până la clădiri, obiecte şi personaje celebre.

Pilobus Dance Theater reuşeşte să dea un alt sens jocului de umbre, spectacolul lor, Shadowland, a devenit în scurt timp de la prima reprezentaţie, un show de succes. Spectacolele pe care membrii trupei Pilobus Dance Theater le vor susţine în Capitală, fac parte dintr-un turneu internaţional.

Shadowland este o reprezentație complexă a visului unei fetiţe care se simte singură şi marginalizată de către familie. Ea începe o călătorie de descoperire. Pe drum întâlneşte fel de fel de creaturi: bucătari nebuni, un elefant sau o mână de gigant care o transformă în fata-căţel.

Bilete Shadowland la Bucureşti

Biletele pentru spectacolul Shadowland de la Sala Palatului din Bucureşti pot fi achiziționate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
VIP 214 lei cumpără bilete
Categoria I 187.25 lei cumpără bilete
Categoria II 160.50 lei cumpără bilete
Categoria III 133.75 lei cumpără bilete

Show-ul Shadowland de la Bucureşti este un spectacol organizat de Events.