Captivantul dans al umbrelor al Pilobolus Dance Theater va ajunge pentru prima dată la Bucureşti în 2014. Cunoscuta companie americană de dans va susţine două reprezentaţii ale spectacolului Shadowland, pe 23 şi 24 februarie 2014, la Sala Palatului din Bucureşti.

Shadowland este un altfel de spectacol, este un tărâm în care imaginaţia şi-a depăşit demult limitele. O combinaţie specială de dans, acrobaţie, operetă şi teatru ce cu greu îşi găseşte locul într-o categorie. În spatele unui ecran alb, poarta către lumea Pilobolus, dansatori crează animale, obiecte animate, clădiri, personaje celebre şi scene, utilizându-şi doar corpurile. Shadowland este povestea visului unei fetiţe ce porneşte într-o călătorie de descoperire, în care întâlneşte tot soiul de personaje, care mai de care mai interesante.

Pilobolus Dance Theater are o tradiţie de mai bine de 40 de ani pe scenele din întreaga lumea. Multiplu premiată, trupa de dans americană a fost invitată să susţină o reprezentaţie la Gala Premiilor Oscar din 2007. Echipa a creat un dans special al umbrelor ce avea să aducă un omagiu unor filme precum: „Little Miss Sunshine”, „The Devil Wears Prada” sau „Snakes on a Plane”. Astfel, apare Shadowland, concept ce în anii ce au urmat avea să umple săli de spectacol din toată lumea.

Bilete Shadowland la Bucureşti

Biletele pentru cele două reprezentaţii ale spectacolului Shadowland de la Sala Palatului din Bucureşti vor fi disponibile începând cu 3 ianuarie 2013 în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Preţurile acestora variază în funcţie de distanţa faţă de scenă, astfel:

Categorie Preţ
VIP 214 lei cumpără bilete
Categoria I 187.25 lei cumpără bilete
Categoria II 160.50 lei cumpără bilete
Categoria III 133.75 lei cumpără bilete