Mai sunt doar 500 de bilete la categoria Ring pentru cel mai aşteptat eveniment de muzică electronică al anului, Sensation – „The Ocean of White”, au anunţat astăzi organizatorii petrecerii de sâmbăta aceasta din Bucureşti. Accesul va fi permis începând cu ora 21:00, iar show-ul va începe de la ora 22:00.

Mai sunt doar 500 de bilete la categoria Ring

Pe 21 aprilie Sensation transformă în premieră absolută Pavilionul Central al Romexpo Bucureşti în cel mai mare club din România: „The Ocean of White”. Va fi o noapte electrizantă alături de Fedde Le Grand, Eric Prydz, Pete Tong, Hardwell, românii Greeg & Onuc şi nelipsitul Mr. White.

Dress Code: Cum să te îmbraci la Sensation, The Ocean of White

Sorina Burlacu, Director General Events: „Sensation este, prin tradiţie, un eveniment sold-out în câteva ore în alte ţări, un fenomen din acest punct de vedere, şi cei care au mai fost ştiu asta. În momentul de faţă, categoria Ring este aproape de epuizare, cu ultimele 500 de bilete disponibile. Respectând ideea de “Celebrate Life”, o cotă parte din preţul biletelor pleacă în scopuri caritabile la fundatia Dance4Life, o platformă internaţionala de luptă împotriva HIV. […]”

Pregătirile la Romexpo au început de azi

Pavilionul Central al Romexpo se va metamorfoza complet într-un univers acvatic: un canal ridicat şi 48 de fântâni arteziene care bat până aproape de acoperişul cupolei, în ritmul muzicii, cu 100 000 de litri de apă folosită în fiecare oră din cadrul spectacolului.

Lucrările de amenajare au început de astăzi, cu ridicarea scenei. În total, până la finalul săptămânii, peste 200 de oameni vor fi implicaţi în montarea producţiei. Cele mai frumoase animatoare din cluburile bucureştene, adevarate sirene, vor încălzi atmosfera pe podiumurile special amenajate pentru ele.

Peste un million şi jumatate de oameni din 20 de ţări de pe 4 continente au participat până acum la Sensation. Dincolo de dress-code-ul obligatoriu care l-a făcut faimos şi care se păstrează, Sensation este un show complex, glamour, un cocktail sclipitor de muzică, dans, lumini, teatru, coregrafie şi efecte pirotehnice. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Bilete Sensation White

240 lei (Ring)

440 lei (Deluxe – vizibilitate ridicată, parcare, acces separat, gustări incluse)

770 lei (VIP – loc rezervat la masă & voucher consumaţie bar 100 lei, gustări incluse, valet-parking, intrare VIP separată)

Cumpara bilet

Biletele Sensation sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. În cazul în care vor rămâne bilete nevândute, acestea vor putea fi cumpărate şi de la intrare.