Sensation – The Ocean of White, cel mai important eveniment dance mondial va ajunge şi în România, pentru prima oară. Pe 21 aprilie 2012, în Pavilionul Romexpo din Bucureşti se va da startul unei seri incendiare. Scena şi pupitrul se vor împărţi între cele 7 nume sonore din aria muzicii electronice: Mauro Picotto Eric Prydz, Fedde le Grand, Hardwell, Pete Tong, Mr. White, Greeg şi Onuc.

Evenimentul reuneşte la un loc muzica bună, DJ celebri, dansul, luminile, efectele pirotehnice şi nu în ultimul rând decorul impresionant.

The Ocean of White – călătoria magică în apele cristaline

„Luaţi-vă cele mai cool toalete albe! La toate evenimentele Sensation la care am participat, sentimentul pe care ţi-l dă o mulţime fremătând în alb e incredibil”, a declarat pentru iConcert.ro Sorina Burlacu, Director General Events.

Îmbrăcămintea albă va fi dress code-ul impus pentru acest eveniment. În mod obligatoriu, partea de sus şi de jos a îmbrăcăminţii va respecta acest dress code. Pentru cei care vor purta haine de altă culoare decât cea specifică evenimentului, accesul va fi restricţionat, iar contravaloarea biletelor nu se va returna.

Încălţămintea şi accesoriile pot depăşi graniţa culorii alb; logo-urile şi print-urile mici de pe haine sunt permise. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

„Be part of the night, dress in white”

Pentru că publicul este vedeta serii, iConcert.ro vine cu câteva recomandări în ceea ce priveşte must-have-ul serii, „dress in white”. Fie că alegeţi o ţinută casual, fie că alegeţi o ţinută glamour/stylish sau chiar costume carnaval, optaţi pentru outfit-urile mai lejere, care să vă permită mişcarea.

starshiners.com
89 lei
starshiners.com
145 lei
starshiners.com
239 lei
starshiners.com
139 lei

Doamnele şi domnişoarele pot să aleagă o pereche de pantaloni slim-fit/fustă împreună cu un top, fie el, scurt sau lung. Pentru un aer mai şic, peste tricou purtaţi un sacou care să evidenţieze umerii, iar încălţările este de preferat să aibă toc gros, pentru comoditate. Şi rochiile sunt o alegere inspirată pentru un aer mai glamour. Deoarece piesele vestimentare sunt într-o singură culoare, recomandarea este ca accesoriile să fie masive, metalice.

laredoute.ro
339 lei
starshiners.com
79 lei
laredoute.ro
119.99 lei
tuatara.ro
70 lei

Bărbaţii pot opta pentru o pereche de jeansi sau pantaloni lejeri împreună cu un tricou casual. Încălţările pot face notă discordantă optând pentru culori ca maro, negru sau, de ce nu, roşu. De asemenea accesorii cum ar fi ceasul, lanţuri sau curele pot păstra aceleaşi nuanţe ca şi încălţămintea sau pot fi complementare. Cămaşa sau sacoul alături de o pereche de pantaloni smart casual pot forma o ţinută potrivită pentru acest eveniment.

cbstore.eu
78 lei
cbstore.eu
207 lei
3suisses.ro
232 lei
laredoute.ro
84.99 lei

Cei mai îndrăzneţi pot opta pentru diverse accesorii cum ar fi pălării, mărgele aplicate pe frunte, voalete, machiaje excentrice sau chiar măşti, păstrând linia dress code-ului.

laredoute.ro
74.99 lei
watchshop.ro
1098 lei
watchshop.ro
531 lei
3suisses.ro
361 lei

Dacă nu ai timp să te plimbi prin mall-uri după haine albe pentru Sensation, poţi consulta şi următoarele magazine online: www.fashiondays.ro, www.starshiners.com, www.tuatara.ro, www.24shop.ro, www.quick24.ro, www.ottershop.ro, www.laredoute.ro, www.cbstore.eu, www.tinar.ro, www.fashionshoes.ro, www.amafashion.ro, www.fashionup.ro, www.3suisses.ro, www.ligo.ro sau www.dailybrands.ro.

Bilete Sensation „The Ocean of White”

Biletele pentru Sensation „The Ocean of White” sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, aşa că dacă nu ţi-ai cumpărat încă, o mai poţi face la următoarele preţuri:

Ring: 240 lei
Deluxe: 440 lei
VIP: 770 lei

Cumpara bilet