Unul dintre cele mai importante evenimente dance ale anului se apropie cu paşi repezi. Sensation – Source of Light va avea loc pe 6 aprilie 2013 la Romexpo, în Bucureşti. Events, organizatorii show-ului din Capitală, avertizează că au apărut pe piaţă bilete contrafăcute şi recomandă achiziţionarea acestora doar din surse oficiale.

Singurele bilete valide pentru Sensation România sunt cele achiziţionate prin reţeaua Eventim sau de pe site-ul oficial Sensation.com. În cazul în care aţi cumpărat bilete din altă parte, verificaţi validitatea lor la cel mai apropiat punct de vânzare Eventim.

Sensation – Source of Light
Sensation – Source of Light

Biletele la Ring costă 260 lei, iar cele la categoria VVIP, poziţionate la etajul 2 al Pavilionului Central Romexpo, 700 lei (pachetul include loc rezervat la masă, gustări, intrare separată, voucher consumaţie bar în valoare de 50 lei, valet parking). Biletele VIP, poziţionate la etajul 1 al Pavilionului Central costă 900 lei (pachetul include loc rezervat la masă, gustări, intrare separată, voucher consumaţie bar în valoare de 100 lei, valet parking).

Tichetele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Bucureşti, Str. Polonă nr. 15.

Tombolă pentru biletele Sensation VVIP

Eventim.ro, reţeaua de ticketing acreditată să vândă biletele la Sensation – Source of Light, organizează o tombolă pentru cei care îşi achiziţionează bilete pe data de 1 aprilie 2013. Astfel, toţi cei care achiziţionează într-o singură comandă 2 bilete la categoria Ring, intră într-o tombolă prin care au şansa ca cele 2 bilete Ring să devină 2 bilete de categoria VVIP. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi pe 2 aprilie 2013, la ora 11:00. Vezi regulamentul complet al tombolei!

Sensation - Source of Light Dusseldorf 2012
Sensation – Source of Light Dusseldorf 2012

Events oferă şi ei în schimbul biletelor Ring, bilete VVIP la Source of Light. Între 30 martie şi 3 aprilie, pozează-te în ţinuta all-white în care vei merge la petrecerea Sensation de pe 6 aprilie, postează fotografia pe Facebook, tăguieşte în poză sau în postare pagina de Facebook a Events, adună cât mai multe like-uri şi poţi câştiga un upgrade în zona VVIP. Primii trei clasați în topul celor mai multe like-uri vor câştiga câte două upgrade-uri de bilet, pentru a putea savura show-ul Sensation alături de un prieten. Concursul se încheie miercuri, 3 aprilie 2013, la ora 23:59. Câştigătorii va fi anunţaţi joi la ora 12:00. Atenţie, pozele care nu conţin tag-ul paginii Events nu intră în concurs.

Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.