Acest eveniment a avut loc in data de 22 Aug 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 22 august 2015, de la ora 22:00, COLOR prezintă secretsundaze, o seară destinată seriei de petreceri diurne londoneze, alături de fondatorii săi, Giles Smith şi James Priestley, în curtea interioară de la Halele Romane din Bucureşti. Suport local: Cap şi Paul Popa.

Un obişnuit al cluburilor-etalon din Europa, dar şi din întreaga lume, Giles Smith propune o abordare organică a muzicii aflate într-o armonie perfectă, în timp ce legendarul James Priestley îşi lasă semnătura de muzician polivalent în selecţii sale, venerate în universul producşiilor electronice europene şi nu numai.

secretsundaze, celebra serie de petreceri organizate în timpul zilelor de duminică în Londra, s-a impus rapid ca una dintre vocile distincte ale Europei în muzica electronică underground. Încă de la începuturile sale din 2002, secretundaze a reuşit să-şi menţină relevanţa printr-o coloană vertebrală muzicală puternică şi viziunea unică a co-fondatorilor săi. Cu timpul, brandul a crescut, ajungând să reprezintă o casă de discuri foarte apreciată, dar şi agenția de booking „The Secret Agency”. Ca label, secretsundaze a devenit în scurt timp o piaţă de desfacere esenţială pentru muzicieni house şi techno high-end ca Brawther, Amir Alexander, Youandewan, BLM.

Înrădăcinată în scena de club londoneză, secretsundaze propune cele mai colorate petreceri alături de o colecţie fascinantă de artişti asociaţi, de la Moodymann la Ricardo Villalobos sau Four Tet, ghidându-se după pasiunea pentru ritm, nu după tendinţele muzicale.

Accesul se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR. Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoţit de încă 3 persoane venite simultan cu el.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!