UPDATE 27.11.2012: Concertul Seal de la Bucureşti a fost anulat. Contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate. Află mai multe detalii!

UPDATE: Concertul lui Seal de la Bucureşti a fost confirmat!

Cunoscutul artist britanic Seal va urca pe scena Sălii Palatului din Bucureşti la şase ani de la primul său concert din ţara noastră. Evenimentul va avea loc pe 27 noiembrie 2012 şi face parte a turneului european pe care artistul îl va susţine, conform site-ului său, la finalul acestui an.

Deşi a debutat încă din 1989, Seal a devenit un fenomen muzical o dată cu piesa „Killer” a lui Adamski din 1990. La scurt timp îşi lansa primul album „Seal I” şi obţinea nu mai puţin de 3  premii în cadrul ceremoniei din 1992 a  Brit Awards. Au urmat alte şapte albume de studio, 4 albume live şi peste 50 de certificări cu discuri de aur, platină şi diamant ce l-au transformat pe solistul din Londra într-unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi muzicieni britanici.

Crazy„, „Kiss from a Rose„, „Get It Together„, „This Could Be Heaven” sau „Secret” sunt câteva dintre piesele cu care Seal şi-a cucerit milioanele de fani din toată lumea. După ce în ianuarie şi-a confirmat separea de supermodelul Heidi Klum, artistul şi-a anunţat turneul ce se va desfăşura în această vară în America de Nord, urmând ca din noiembrie să concerteze în Europa.

Mai multe detalii legate de preţurile biletelor vor fi disponibile în curând.

Foto: www.seal.com