SCHILLER îşi invită fanii, printr-un mesaj video, la concertul de pe 19 ianuarie 2019, de la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. De asemenea, organizatorii reamintesc că biletele la preţ promoţional sunt deja SOLD OUT, dar cele cu preţ întreg pot fi achiziţionate în continuare la preţul de 109 lei, de pe www.ambilet.ro.

Artistul german va concerta la Bucureşti, într-un show exclusivist, o adevarată cascadă de sunet şi lumini, în care vom asculta şi câteva piese de pe viitorul său album „Morgenstuns” („Rise” – în engleză), care va fi lansat anul viitor. Accesul va fi permis de la ora 19:00, iar concertul va începe de la ora 20:00.

https://www.facebook.com/AmBilet.ro/videos/194468241482021/

„Abia aştept să revin în Bucureşti pe data de 19 ianuarie 2019. Ne vedem acolo!” a declarat Christopher von Deylen.

„Sunt foarte mulţumit de «Rise». Am lucrat la acest material cum rar mi s-a întâmplat, cu foarte multă bucurie! Abia aştept să vi-l prezint! Are şi invitaţi surpriză”, a conchis Christopher.

SCHILLER şi-a cunoscut faima în 2003, cu albumul „Leben” (Viaţă, Existenţă). Albumul „Future” (2016) a fost inspirat de zilele petrecute în deşertul Mojave, din S.U.A.

Dea lungul carierei, Schilller a colaborat cu nume de renume, precum: Tarja Turunen (ex-Nightwish), Samu Haber (Sunrise Avenue), Sarah Brightman, Kêta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana Scabbia, Tawgs Salter şi celebra actriţă Sharon Stone, ce a scris versurile piesei „For You”.

Bilete SCHILLER – Klangwelten la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru SCHILLER – Klangwelten de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 19 ianuarie 2019, pot fi achiziţionate exclusiv online de pe www.ambilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Presale 1 – numă limitat 89 lei SOLD OUT
Presale 2- până pe 18 ianuarie 109 lei bilete
Acces general – în ziua concertului 135 lei bilete

Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit, cu însoţitor posesor de bilet valabil.
Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 16 ani au nevoie de bilet la preţ întreg şi de însoţitor.

Concertul SCHILLER – Klangwelten de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către Promusic Events.