Sâmbătă, 19 ianuarie 2019, de la ora 20:00, Schiller revine în concert la Bucureşti, în cortul încălzit de la Arenele Romane, cu un show perfect de sunet şi lumini, un concept nou de concert: Klangwelten.

Pe numele lui Christopher von Deylen, numit şi „Zeul Sunetului”, Schiller a concertat pentru prima fată în România în anul 2016, când a promis publicului român că va reveni de îndată ce învaţă să spună „mulţumesc” în limba română, dar şi cu mai multe piese cunoscute şi cu o scenă inundată de lasere, lumini şi sunet surround.

Schiller şi-a cunoscut faima începând cu anul 1998. Însă, primul succes cu adevărat răsunător a lui von Deylen s-a petrecut în 2003, cu albumul „Leben” (Viaţă, Existenţă). Numele de scenă l-a preluat după poetul şi dramaturgul german Friedrich Schiller.

Cinematicul album „Future” (2016) a fost inspirat de zilele petrecute în deşertul Mojave, din S.U.A. Pe acest album, Schiller a colaborat cu numeroase vocaliste, precum: Kêta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana Scabbia, Tawgs Salter şi celebra actriţă Sharon Stone, ce a scris versurile piesei „For You”.

La început, Schiller a fost un duo format din Christopher von Deylen şi Mirko von Schlieffen, dar în anului 2001, von Schlieffen a părăsit trupa. În 2002, Schiller a câştigat premiul „ECHO” pentru „Best Dance Single” al anului cu „Dream of You”. Dea lungul carierei, Schilller a colaborat pe partea de voce cu nume de renume, precum: Tarja Turunen (ex-Nightwish), Samu Haber (Sunrise Avenue), soprana de crossover Sarah Brightman şi multe alte voci.

Bilete Schiller – Klangwelten la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru Schiller – Klangwelten de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 19 ianuarie 2019, pot fi achiziţionate exclusiv online de pe www.ambilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Presale 1 – numă limitat (100 buc) 89 lei bilete
Presale 2- până pe 18 ianuarie 109 lei bilete
Acces general – în ziua concertului 135 lei bilete

Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit, cu însoţitor posesor de bilet valabil.
Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 16 ani au nevoie de bilet la preţ întreg şi de însoţitor.

Concertul Schiller – Klangwelten de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către Promusic Events.