LATER UPDATE: La numai o zi după anunțarea noii locații, managementul artistului a decis anularea definitivă a concertului din București, din motive independente de voința organizatorului. Banii de pe biletele achiziționate vor fi returnați automat în contul cumpărătorului, direct de către agențiile de bilete de unde au fost achiziționate.

UPDATE: Din motive independente de voinţa organizatorului sau a management-ului formaţiei, evenimentul Schiller va fi mutat în Quantic Club (Şos. Grozăvești nr. 82). Biletele deja achiziţionate rămân valabile. Accesul se va face începând cu ora 20:00, iar evenimentul va începe la ora 21:00.

Sâmbătă, 19 ianuarie 2019, de la ora 20:00, Schiller revine în concert la Bucureşti, în Quantic Club în cortul încălzit de la Arenele Romane, cu un show perfect de sunet şi lumini, un concept nou de concert: Klangwelten.

Pe numele lui Christopher von Deylen, numit şi „Zeul Sunetului”, Schiller a concertat pentru prima fată în România în anul 2016, când a promis publicului român că va reveni de îndată ce învaţă să spună „mulţumesc” în limba română, dar şi cu mai multe piese cunoscute şi cu o scenă inundată de lasere, lumini şi sunet surround.

Schiller şi-a cunoscut faima începând cu anul 1998. Însă, primul succes cu adevărat răsunător a lui von Deylen s-a petrecut în 2003, cu albumul „Leben” (Viaţă, Existenţă). Numele de scenă l-a preluat după poetul şi dramaturgul german Friedrich Schiller.

Cinematicul album „Future” (2016) a fost inspirat de zilele petrecute în deşertul Mojave, din S.U.A. Pe acest album, Schiller a colaborat cu numeroase vocaliste, precum: Kêta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana Scabbia, Tawgs Salter şi celebra actriţă Sharon Stone, ce a scris versurile piesei „For You”.

La început, Schiller a fost un duo format din Christopher von Deylen şi Mirko von Schlieffen, dar în anului 2001, von Schlieffen a părăsit trupa. În 2002, Schiller a câştigat premiul „ECHO” pentru „Best Dance Single” al anului cu „Dream of You”. Dea lungul carierei, Schilller a colaborat pe partea de voce cu nume de renume, precum: Tarja Turunen (ex-Nightwish), Samu Haber (Sunrise Avenue), soprana de crossover Sarah Brightman şi multe alte voci.

Bilete Schiller la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru Schiller de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 19 ianuarie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Presale 1 – numă limitat (100 buc) 89 lei
Presale 2- până pe 18 ianuarie 109 lei bilete
Acces general – în ziua concertului 135 lei bilete

Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit, cu însoţitor posesor de bilet valabil.
Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 16 ani au nevoie de bilet la preţ întreg şi de însoţitor.

Concertul Schiller de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către Promusic Events.