UPDATE 20.05.2014: Concertul Sarah Brightman de la Bucureşti a fost reprogramat pentru 13 noiembrie 2014. Datele turneului din această toamnă au fost modificate, din cauza antrenamentelor pe care soprana le desfăşoară intensiv pentru misiunea în spaţiu ce va avea loc anul viitor, când Sarah Brightman va deveni prima artistă care va înregistra un cântec în spaţiu.

Sarah Brightman împreună cu orchestra sa, formată din 30 de muzicieni, va susţine un concert la Bucureşti, pe 28 octombrie 2014. Concertul de la Sala Palatului face parte din turneul mondial de promovare al albumului „Dreamchaser”, început în 2013 şi care urmează să însumeze peste 100 de concerte pe 5 continente.

Sarah Brightman debordează de pasiune, creativitate şi dorinţa de a-şi depăşi limitele. Albumul „Dreamchaser” este inspirat de antrenamentele pentru misiunea în spaţiu pe care Sarah o pregăteşe pentru 2015. Artista intenţionează să cucerească şi lumea nepământeană, devenind prima artistă care va înregistra un cântec în spaţiu.

„Dreamchaser” este un show complex, modern şi spectaculos. Vocea angelică a sopranei, care depăşeşte 3 octave, ţinuta sa regală şi efectele speciale îl vor purta pe spectator aievea în lumea viselelor ce se pot realiza dacă vei crede în ele.

https://www.youtube.com/watch?v=MI5pROyTwao

Sarah Brightman este considerată cea mai bine vândută soprană din lume şi singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance şi Classic. Sarah Brightman este pioniera genului classic crossover şi unul dintre artiştii titani ai lumii, însumând peste 30 de milioane de discuri vândute şi având un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur şi de platină, în peste 40 de țări.

Single-ul „Time to Say Goodbye”, înregistrat împreună cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vândut în peste 12 milioane de copii în întreaga lume. Albumele următoare au urcat în topurile Billboard şi au fost urmate de turnee mondiale.

Bilete concert Sarah Brightman la Bucureşti

Biletele pentru concertul Sarah Brightman de la Sala Palatului din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
Categoria VIP 750 lei cumpără bilete
Categoria I 500 lei  cumpără bilete
Categoria II 350 lei  cumpără bilete
Categoria III 200 lei  cumpără bilete