Saragossa Band, una dintre cele mai de succes trupe pop de origine germană, sa susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 31 mai 2014.

Muzica Saragossa Band îmbină elemente de samba şi calypso (stil muzical apărut în Trinidad Tobago la începutul secolului XX), piesele lor fiind apreciate în întreaga lume.

Saragossa Band va da startul sezonului estival pe ritmurile electrizante ale unor hituri precum: „Zabadak”, „Rasta Man”, „Agadou”, „Aiko Aiko”, „La Bamba”, „Guantanamera”, „Cecilia”, „Soca Dance”, „Cuba”, „Spanish”, „Sunshine Reggae”, „Rivers of Babylon”, „Hands Up”, „Malaika”, „Gimme hope Jo’Anna”, „In the Summer Time”, „Sun of Jamaica”, „Big Bamboo”, melodii pe care toată lumea le-a fredonat şi dansat, fiind nelipsite din programul muzical al petrecerilor.

Membrii trupei se declară nerăbdători să se reîntâlnească cu publicul român, „Putem spune că de fiecare dată când ne întoarcem în România, ne întoarcem acasă”, a declarat Harry Karrer, fondatorul trupei Saragossa Band.

Bilete Saragossa Band la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Saragossa Band din 31 mai 2014 de la Sala Palatului au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri care diferă în funcţie de poziţionarea faţă de scenă:

Categorie Preţ
Categoria VIP 140 lei cumpără bilete
Categoria I 120 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categoria III 65 lei cumpără bilete
Categoria IV 55 lei cumpără bilete

Concert organizat de Red Carpet Events.