Acest eveniment a avut loc in data de 9 Oct 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 9 octombrie 2011, la Arenele Romane din Bucureşti va avea loc Romanian Rock Meeting, eveniment ai cărui headlineri sunt suedezii de la Pain Of Salvation.

Pain Of Salvation este una dintre cele mai îndrăgite trupe suedeze de progressive metal. Cu şapte albume de studio lansate şi cu piese ale căror versuri fac referire la o gamă largă de teme (de la mediu la război sau de la sexualitate la umanitate).

Trupa îşi va lansa în luna septembrie albumul „Road Salt Two” ce va include şi variante remixate ale unor piese cunoscute ale trupei. Concertul de la Bucureşti va face parte din turneul de promovare al acestui material discografic.

Cea de-a doua trupă confirmată pentru eveniment este White Walls. Constănţenii nu au încă u material discografic lansat, însă se pot mândri cu participări la „Global Battle of the Bands”, „Maximum Rock – SPU” sau „Stufstock”.

Von Hertzen Brothers este cea de-a treia trupă confirmată pentru Romanian Rock Meeting. Deşi trupa a fost înfiinţată în 2001, finlandezii au cucerit fanii rock din ţara lor de origine începând cu 2006,o dată cu lansarea albumului „Approach„. Album ce le-a adus recunoaştere din partea criticilor, dar şi o mulţime de premii.

Goodbye to Gravity este cea de-a doua trupă românescă confirmată pentru evenimentul din luna octombrie. Trupa alcătuită din foşti membri ai formaţiei de heavy metal Thunderstorm şi Andrei Galut (câştigătorul celei de-a doua ediţii a emisiunii Megastar) a debutat pe scena B’ESTFEST 2011 fiind singura trupă metal de la festival.

Bilete Romanian Rock Meeting

Preţul biletelor pentru Romanian Rock Meeting variază în funcţie de perioada în care sunt cumpărate:

– 48 lei – până pe 31 iulie 2011
– 78 lei în perioada 1 august – 15 septembrie 2011
– 85 lei în perioada 15 septembrie – 8 octombrie 2011
– 95 lei în ziua concertului – 13 august 2011

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro

Romanian Rock Meeting tinde să devină un eveniment periodic, interactiv, oferind fanilor muzicii rock posibilitatea de a se întâlni, asculte muzica preferată sau să se întâlnească cu formaţiile preferate. Evenimentul este organizat de Promusic Events si Revista Maximum (Producator – Nelu Brînduşan).