După ce zilele trecute organizatorii au anunţat primele trupe româneşti ce vor urca pe scena B’ESTFEST 2011, astăzi au fost anunţate alte 6 trupe autohtone ce vor concerta in cadrul festivalului. Astfel, ROA, Electric Brother, CTC, The Mono Jacks, Madame Hooligan şi Cuantune vor concerta la B’ESTFEST Summer Camp 2011 între 1 şi 3 iulie 2011.

Ne place” este piesa ce s-a ascultat intens în ultimele luni atât la radio cât şi în cluburi. Vinovaţi pentru ritmurile nebune sunt membrii trupei ROA (Rise Of Artificial). Cezar Stănciulescu (Junkyard), Bogdan Popoiag (UNU’) şi Cristin Negriuc vor urca pe scena B’ESTFEST 2011 pe 3 iulie 2011, în aceiaşi zi cu Pendulum (live) şi House of Pain.

DOC, Deliric 1, VD şi Dj Paul sunt membrii fondatori ai trupei CTC. Cu peste 12 ani de experienta pe piata muzicală, creatorii Facem Records au colaborat de-a lungul timpului cu artişti ca RACLA, K-Gula, Da Hood sau Zale. CTC va urca pe scena de pe islazul lacului Pasărea în ultima zi de festival.

http://www.youtube.com/watch?v=GzGjXmafRXA

Electric Brother este unul dintre cei mai apreciaţi compozitori şi muzicieni români ai noii generaţii. Electric Brother a colaborat cu Vlaicu Golcea, cu Norzeatic & Khidja, Junkyard, The Amsterdams, Kumm şi mulţi alţii şi a compus muzica pentru filme ca „Marfa și Banii” (Cristi Puiu) şi „Furia” (Radu Muntean). La B’ESTFEST Summer Camp 2011 pe 2 iulie va fi acompaniat de bateristul Tavi Scurtu şi de o voce surpriză.

The Mono Jacks a luat fiinţă în 2001 la iniţiativa lui Doru Trascău de la AB4. Piese ca „Maria„, „Come Back Girl„, „Push The Pedal” şi „We’re All Getting Older” au ajuns pe primele poziţii ale topurilor alternative. Trupa care a concertat anul trecut la Ciuc Summer Fest va urca pe scena festivalului de la Tunari pe 1 iulie 2011.

Trupa Madame Hooligan a luat naştere în Statele Unite în 2006. Radu Almăşan şi ai săi colegi au conecrtat pentru prima dată în România la începutul acestui an. Trupa care a deschis concertele James Walsh şi Manu Chao la Bucureşti va concerta în prima zi de B’ESTFEST 2011.

Trupa de nu-jazz Cuantune este una dintre puţinele trupe româneşti din noul val definite printr-un sound inedit şi captivant. Membrii trupei au deschis concertul de la Sala Palatului, din această primăvară, al trupei Nouvelle Vague. Cuantune va urca pe scena B’ESTFEST 2011 pe 3 iulie.

Program B’ESTFEST 2011

Programul festivalului este în lucru, până în prezent au fost confirmate următoarele trupe:

Vineri, 1 iulie 2011
Skunk Anansie
Flogging Molly
Roger Sanchez
COMA
OCS
The Mono Jacks
Madame Hooligan

Sâmbătă, 2 iulie 2011
Mika
Lamb
Asian Dub Foundation
Şuie Paparude
Magnolia
Travka
Electric Brother

Duminică, 3 iulie 2011
Pendulum (live)
House of Pain
Hadouken!
Sarmalele Reci
ROA
CTC
Cuantune

Bilete B’ESTFEST 2011

Biletele pentru festivalul B’ESTFEST 2011 vor fi puse în vânzare pe 1 martie 2011 pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta la două categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces:

Bilete în avans:
125 lei – bilet pentru o zi
265 lei – abonament pentru 3 zile
280 lei – abonament pentru 3 zile (camping inclus)

Bilete începând cu 1 iulie 2011:
150 lei – bilet pentru o zi
285 lei – abonament pentru 3 zile (disponibile doar în prima zi de festival)
300 lei – abonament pentru 3 zile (camping inclus)

Accesul copiilor sub 12 ani, însoţiţi de un adult, este gratuit!

Promoţie bilete:

Elevii şi studenţii care vor să vină cu gaşcă la festival vor putea beneficia de o reducere de 50% din preţul biletului, dacă se strâng în grupuri de câte 10 persoane (62,50 lei pentru un bilet de o zi/ persoană sau 132.50 lei pentru abonamentul de festival/persoană, la care se va adaugă un voucher în valoare de 15 lei pentru zonă de camping, la cerere).

Cei care doresc să meargă în gaşcă la festival trebuie să trimită un email pe adresă bestfest[@]myticket[.]ro în care să includă cele zece nume, Codul Numeric Personal şi o copie a legitimaţiei de student/elev a fiecărei persoane. Mai multe informaţii referitoare la promoţie vor fi disponibile pe site-ul Myticket, www.myticket.ro sau la numărul de telefon 0720 245 383, ofertă fiind valabilă până la data de 25 iunie 2011.

Cele şase trupe anunţate astăzi se alătură completează lista artiştilor români ce vor participa la cea de-a patra ediţie a festivalului organizat de Emagic şi prezentat de Coca-Cola şi Ciuc Premium.