Cea de-a doisprezecea ediţie a festivalului Sunwaves se va desfăşura între 17 şi 19 august 2012 în Năvodari. Platanele festivalului vor fi încinse de data aceasta de John DigweedRichie HawtinTerry Lee Brown Jr., The Timewriter şi mulţi alţi DJ ale căror ritmuri vor ţine petrecăreţii treji până în zori.

Află mai multe detalii despre Sunwaves 12!

Fostul numărul 1 al lumii în 2001 conform DJ Mag, John Digweed revine în ţara noastră la doar câteva luni după show-ul din Kristal Club din Bucureşti. Fondatorul Bedrock Records va mixa pe plaja din Năvodari pe 18 august.

În aceeaşi seară pe scenă va urca şi britanicul Richie Hawtin, care a devenit un obişnuit al scenelor festivalului de la malul mării la care a fost prezent şi în vara lui 2010 şi în primăvara lui 2011.

Line-up Sunwaves 12 mai cuprinde nume ca Terry Lee Brown Jr., The Timewriter, Rhadoo, Petre Inspirescu, Fumiya Tanaka sau Phil Weeks care vor urca pe scenele festivalului în al treilea weekend al lunii august.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziţionate în avans la 45 lei, din câteva locaţii atât din Bucureşti cât şi din ţară.

Vezi de unde poţi cumpăra bilete pentru Sunwaves 12!