Acest eveniment a avut loc in data de 21 Apr 2012.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 21 aprilie 2012, de la ora 23:00, Kristal Glam Club din Bucureşti vă aşteaptă să vibraţi la un party încins bine de un icon al muzicii electronice, John Digweed, despre care se poate spune că a devenit un obişnuit al scenelor româneşti.

La o săptămână după Paşte, trance-ul poartă numele de John Digweed. DJ-ul englez, care a fondat label-ul Bedrock, vine din nou să-i distreze pe români în stilul său, aşa cum a reuşit în cei peste 20 de ani de experienţă la platane. John Digweed este unul dintre DJ-ii pentru care se mii de fani se înghesuie la evenimente şi asta pentru că numele său a făcut istorie pe oriunde a pus distracţia în picioare.

John Digweed a fost prezent şi anul trecut în Capitală, când a mixat la Arenele Romane în cadrul unui eveniment The Mission in line-up-ul căruia s-au regăsit şi cei de la Parov Stelar Band.

Vezi cum a  fost la show-ul lui John Digweed din 2011!

Senzaţia este semnată şi de mână românească pentru că DJ-ii Kool şi Mahony vin să arate că evenimentul din Kristal Club nu poate fi uitat prea curând.

Biletele în avans pentru evenimentul din Kristal Glam Club pot fi cumpărate la preţul de 30 lei de pe www.myticket.ro şi www.biletoo.ro.