Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2014.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 31 decembrie 2014, de la ora 22:00, Primăria Cluj-Napoca în colaborare cu Federaţia SHARE Cluj-Napoca organizează în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca primul eveniment major din 2015, anul în care oraşul va fi „Capitala Europeană a Tineretului”.

Programul de Revelion 2015 va fi unul „intergalactic” fiind marcat de un concert special al trupei The Asteroids Galaxy Tour, dar şi de multe alte surprize pentru noaptea care va marca trecerea în anul primei „Capitale Europene a Tineretului” din ţara noastră.

Program Revelion 2015 în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca

22:00 – Costi Cămărăşan Band
23:00 – The Asteroids Galaxy Tour
24:00 – Spectacol surpriză
00:15 – Muzicanţii (vor interpreta piese ale unor cunoscuţi artişti internaţionali)

The Asteroids Galaxy Tour este o trupa indie originară din Danemarca ce abordeaza genurile pop, psychedelic pop, acid jazz. Trupa a mai concertat de două ori la Bucureşti, la Summer Well şi în Fratelli Studios.

La miezul nopţii Primăria Cluj-Napoca va pune la dispoziţie 700 de şampanii. Căsuţele din Piaţa Unirii vor fi deschise, iar cei prezenţi în piaţă vor putea savura vin fiert, turtă dulce, migdale, alune glazurate şi produse tradiţionale.

Intrarea pe patinoarul din Piaţa Unirii va liberă în Ajunul Anului Nou, între orele 10:00 – 15:30 şi pe tot parcursul evenimentelor organizate de Revelion 2015.

Intrarea este liberă.