Acest eveniment a avut loc in data de 31 Dec 2013.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 31 decembrie 2013, începând cu ora 19:30, se organizează, pentru prima dată, o petrecere de Revelion la Palatul Parlamentului din Bucureşti. Într-o extravaganţă interbelică, inspirată de filmul The Great Gatsby, sunteţi invitaţi să petreceţi o noapte în atmosfera plină de farmec a anilor ’20, într-o poveste captivantă, mistică şi strălucitoare a epocii jazz-ului.

Spectacolul va fi completat de concertele unor artişti consacraţi şi apreciaţi, precum Loredana şi Horia Brenciu, formaţii de jazz, dar şi de cover-uri, spectacole surpriză oferite de Baletul IUNO Dance şi spectacole de circ.

http://www.youtube.com/watch?v=Aftxw0S3gn8

Ingredientele evenimentului care va marca trecerea dintre ani conţine:

  • meniu pour les connaisseurs (bufet gourmet, sushi, fructe de mare, Candy Bar şi sampania emblematică a filmului Moet et Chandon);
  • foc de artificii nemaiîntâlnit, cu vizibiliate maximă din Piaţa Constituţiei, de pe esplanada din faţa Palatului Parlamentului;
  • doamnele şi domnii sunt invitaţi să intre în pielea personajelor filmului epic, purtând cu graţie ţinute Black Tie, ţigarete, perle, tunsori care au revoluţionat anii ’20.

Bilete Revelion 2014 la Palatul Parlamentului

Biletele pentru petrecerea de Revelion 2014 de la Palatul Parlamentului pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la mai mult categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea în sală.

Categorie Preţ întreg Preţ copii (6-12 ani)
VIP 1350 lei 675 lei cumpără bilete
Premium 1125 lei 562.5 lei cumpără bilete
Standard 900 lei 450 lei cumpără bilete
Basic 675 lei 337.5 lei cumpără bilete
Extra Basic 450 lei 225 lei cumpără bilete
Planul locurilor în sală
Planul locurilor în sală