De vineri până duminică, 16, 17 şi 18 iulie 2010, la complexul Zone Arena din Bucureşti, se va desfăşura prima ediţie a Ciuc Summer Fest.

În fiecare zi, Ciuc Summer Fest îşi va deschide porţile pentru public începând cu ora 17:00, urmând ca prima trupă din program să intre pe scenă în jurul orei 18:00.

Intrarea în incinta complexului Zone Arena se va face din Bulevardul Barbu Vacarescu nr. 164, cei care vor folosi mijloacele de transport în comun putând alege urmatoarele variante: metrou – Magistrala 2, Staţia Aurel Vlaicu şi Magistrala 1, Staţia Stefan cel Mare, tramvaiul 5 sau liniile de RATB 110, 182, 282.

În locaţie nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, bâuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Programul festivalului:

Vineri, 18 iulie:

18:00 – Ciuc Stage – Sensor

18:45 – Jagermeister Arena – L’Orchestre de Roche

19:30 – Ciuc Stage – Şuie Paparude

20:30 – Jagermeister Arena – DiscoBalls

21:15 – Ciuc Stage – Faithless

23:00 – Jagermeister Arena – Silent Disco

Sâmbătă, 17 iulie:

18:15 – Ciuc Stage – Brum Conspiracy

19:00 – Jagermeister Arena – Les Elephants Bizarres

19:45 – Ciuc Stage – Urma

20:45 – Jagermeister Arena – Kumm

21:30 – Ciuc Stage – Pink Martini

23:00 – Jagermeister Arena – Silent Disco

Duminică, 18 iulie:

18:15 – Ciuc Stage – E.M.I.L.

19:00 – Jagermeister Arena – The Mono Jacks

19:45 – Ciuc Stage – Viţa de Vie

20:45 – Jagermeister Arena – The MOOod

21:30 – Ciuc Stage – Gary Moore

În incinta zonei de festival, pentru eficientizarea accesului la bar şi restaurante, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie.

Alături de cele patru baruri cu lungimi impresionante care vor servi bere, apa şi racoritoare, spaţiul de festival va cuprinde şi o zona dedicată bucătăriei internaţionale, unde spectatorii vor putea încerca specialităţi indiene, italiene, precum şi clasicul „romanian barbeque”, desertul fiind asigurat de o largă varietate de clătite

Pentru cei care nu vor doar să asculte muzică ci să se şi joace, în incinta spaţiului de festival vor fi amenajate zone speciale unde artişti români vor întreţine audienţa cu momente interactive de pantomima şi step. Fanii jocurilor electronice vor avea la dispoziţie o zonă de gaming unde se vor putea antrena la o partidă de tenis sau bowling virtual.

Pe langă cele peste 15 show-uri din program, publicul va avea la dispoziţie şi o serie de extra activităţi speciale, precum jocuri electronice, numere de pantomima, step, şi o zona specială numita BUZZar de unde spectatorii îşi pot achizitiona produse şi accesorii „în trend”, vintage sau hand made.

Biletele pentru fiecare zi a festivalului Ciuc Summer Fest respectiv 16, 17 si 18 iulie, vor putea fi achiziţionate online de pe www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta.

Bilete Ciuc Summer Fest:
Tribuna: 220 lei
Gazon A: 160 lei
Gazon B: 90 lei