Cu patru zile înaintea de primul concert al trupei Roxette de la Bucureşti, organizatorii au anunţat care sunt regulile de acces pentru eveniment. Evenimentul va începe în jurul orei 18:00 cu recitalul trupei Magnolia. Mai apoi vor urca pe scena de la Zone Arena VH2 şi Roxette. Spectacolul se va termina la ora 22:00.

Accesul în zona de concert se va face începând cu ora 17:00. Publicul având la dispoziţie două intrari în funcţie de zona în care a fost achiziţionat biletul: una pentru posesori de bilete în Gazon A, iar cealaltă, amplasată în imediata vecinatate a scenei, pentru posesorii de bilet în Golden VIP şi Tribuna. Extrem de important este ca fiecare posesor de bilet sa intre pe la poarta de acces corespunzatoare biletului achizionat. Trecerea din zona Gazon A în spaţiul Golden VIP şi Tribună nefiind posibilă, şi nici invers.

Organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun, publicul având la dispoziţie urmatoarele variante: metrou – Magistrala 2, Staţia Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110. Accesul copiilor se va face pe baza unui bilet valid şi numai în compania unui adult.

Pentru ca concertul suedezilor să se desfăşoare fără probleme, organizatorii fac apel la miile de fani ce vor fi prezenţi luni la concert să nu vină cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. În cazul în care acest lucru se va întâmpla, obiectele vor trebui lăsate la intrare deoarece accesul nu este permis cu acestea.

În plus, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. În incinta Zone Arena a fost amenajat un zid de izolare fonică, paralel cu Bulevardul Barbu Văcărescu, pentru a diminua zgomotul resimţit în afara spaţiului de concert.

Trupa Roxette va concerta în premieră în România pe 30 mai 2011 la Zone Arena din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Emagic şi susţinut de Avon.

Foto: www.citadel-music-festival.de