Biletele pentru Ghost Festival, care se va desfăşura în perioada 13-14 iulie 2012 pe terenul de biatlon aflat la baza Cetăţii Râşnov din judeţul Braşov, vor putea fi cumpărate din reţeaua Eventim la un preţ redus cu 20% pe data de 13 februarie 2012.

Află mai multe detalii despre Ghost Festival 2012!

Fanii care vor cumpăra bilete pentru Ghost Festival luni, 13 februarie, vor beneficia de o reducere de preţ de 20%, atât pentru abonamente, cât şi pentru biletele de o zi.

Organizatorii au pregătit pentru cele două zile în care se va desfăşura festivalul o serie de concerte şi evenimente culturale. Ȋn ceea ce priveşte formaţiile ce vor urca pe scena de la Râşnov, au fost deja confirmate trei nume: Trobar de Morte (Spania), The Moon & the NightSpirit (Ungaria) şi austriecii de la Allerseelen. Acesta va fi primul concert susţinut în România de către Allerseelen, formaţie cunoscută pentru combinaţia unică de folk industrial şi electroni.

Tot în cadrul festivalului se vor desfăşura o serie de activităţi culturale precum ateliere de arte şi meşteşuguri, expoziţii de pictură şi artă tradiţională, proiecţii de filme şi multe altele.

Bilete Ghost Fest 2012

Biletele şi abonamentele pentru Ghost Festival sunt disponibile la urmatoarele preţuri:

Abonament – 45 de lei
Bilet pentru o zi – 30 de lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Foto: www.ladefuncion.com