Trupa austriacă Allerseelen ajunge în premieră în România la Ghost Fest 2012, care va avea loc în perioada 13-14 iulie 2012, la Râşnov în judeţul Braşov. Aceasta este cea de-a treia confirmare din line-up-ul primei editii a Ghost Fest 2012, după Trobar de Morte şi The Moon & the Nightspirit.

Află mai multe detalii despre Ghost Fest 2012!

Allerseelen va urca pe scena festivalului Ghost Fest 2012 pe 14 iulie 2012. Formaţia activează încă din 1989 în zona folkului industrial, fiind cotată ca un promoter de marcă al genului. Bazele trupei au fost puse de scriitorul Gerhard Hallstatt, binecunoscut în zona literaturii ce explorează aspecte ezoterice ale culturii Europene.

În cei peste 23 ani de carieră, trupa a lansat peste 15 produse discografice şi a susţinut concerte în Europa, Rusia şi America de nord. Prestaţiile live ale trupei sunt spectaculoase. Versiunile live ale melodiilor se diferenţiază adesea de variantele de studio, graţie manierei creative de manifestare a celor trei muzicieni. Allereseelen va ajunge în România în formula: Christien H (percuţie), Noreia (bass) şi Gerhard Hallstatt (voce).

Festivalul Ghost Fest 2012 se va desfăşura în perioada 13-14 iulie, pe terenul de biatlon de la baza cetăţii Râşnov. Va fi un eveniment complex, cu un caracter intercultural ce reuneşte o formă variată de manifestări artistice şi activităţi recreative, într-un cadru natural, îndepărtat de aglomeraţia citadină.

Serile vor fi rezervate concertelor, iar pe durata zilei, celor prezenţi li se oferă posibilitatea de a-şi petrece timpul în zona de activităţi complementare. În spiritul apropierii de valorile tradiţionale, aceasta va include: ateliere de arte şi meşteşuguri, expoziţii de pictură, fotografie şi artă tradiţională, reprezentaţii şi demonstraţii de re-enactment, proiecţii de film, concurs de poezie şi carnaval.

Bilete Ghost Fest 2012

Biletele şi abonamentele pentru Ghost Festival sunt disponibile la urmatoarele preţuri:

Abonament – 45 de lei
Bilet pentru o zi – 30 de lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Foto: www.facebook.com