Fanii lui Andrea Bocelli se pot bucura de o reducere de 25% la biletele pentru concertul de anul viitor al artistului. Biletele la preţ redus pentru show-ul de pe 25 mai 2013 de la Bucureşti vor putea fi achiziţionate în perioada 19-20 decembrie 2012 online şi din magazinele participante la promoţie.

Află mai multe detalii despre concertul lui Andrea Bocelli!

Cei care doresc să facă dar de Crăciun un bilet la concertul artistului sau vor să se bucure chiar ei de vocea fermecătoare a italianului pot cumpăra bilete din magazinele BILETOO din Unirea Shopping Center (parter) şi din incinta Cinema Patria (bd.  Magheru nr. 12-14), Libraria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor, Sala Palatului, BiletFan şi Magazinul Muzica. Online biletele la preţ redus sunt disponibile pe www.biletoo.ro şi www.blt.ro.

Bilete Andrea Bocelli la Bucureşti

Biletele pentru concertul Andrea Bocelli de la Romexpo din Bucureşti sunt disponibile la următoarele preţuri:

Categorie de bilete Preţ normal Preţ redus
VIP* 1400
Categoria I 900 lei 675 lei
Categoria II 750 lei 560 lei
Categoria III 550 lei 410 lei
Categoria IV 350 lei 260 lei
Categoria V 250 lei 185 lei
Zona în Picioare (fără loc) 150 lei 110 lei

*Pentru această categorie nu există reducere

Andrea Bocelli este considerat unul dintre cei mai importanţi artişti italieni ai tuturor timpurilor. Tenorul ce a vândut de-a lungul timpului peste 60 de milioane de albume la nivel mondial se pregăteşte pentru lansarea unui nou material discografic în luna ianuarie a anului viitor. „Passione” este o colecţie de piese de dragoste interpretate în stilul cu care Andrea şi-a obişnuit milioanele de fani. Pentru acest album talentatul artist a ales şi să colaboreze cu două nume mari ale popului mondial. Este vorba de Jennifer Lopez, pentru „Quizás, Quizás, Quizás„, şi Nelly Furtado, pentru piesa „Corcovado„. În plus, pe acest album se regăseşte şi o variantă specială a piesei „La Vie en Rose” cu vocea originală a lui Edith Piaf.

Andrea Bocelli va concerta în Capitală pe 25 mai 2013 la Complexul Romexpo în cadrul unui evenimnet organizat de Project Events si European Event Services.