Formaţia de rock T-REX a concertat vineri, 29 martie 2012, în clubul Hard Rock Cafe din Bucureşti, concertul făcând parte din seria Classic Rock Nights@ Hard Rock Cafe. Evenimentul a fost unul caritabil, beneficiile obţinute în urma vânzării biletelor fiind destinate susţinerii unui tânăr artist plastic.

În deschiderea concertului celor de la T-REX pe scena clubului bucureştean au evoluat trupele QuantiQ (Braşov) şi Manfellow (Bucureşti), aceştia din urmă fiind câştigătorii competiţiei „Global Battle of Bands” România de anul trecut.

T-REX au urcat pe scenă în jurul orei 22:00, în faţa unui public entuziast şi nerăbdător, public ce a rezonat de la prima piesă cu rockerii britanici, fiecare melodie ce a urmat fiind acompaniată cu aplauze din suflet.

„Children of the revolution” live la Bucureşti

Din repertoriul trupei care a făcut istorie în topurile muzicale nu au lipsit hiturile ca: „Telegram Sam„, „New York City” sau „I love to boogie„. Trupa care a luat fiinţă în 1967 şi a lansat patru albume folk până să îşi descopere dragostea pentru glam rock nu îşi putea părăsi fanii din România fără a le oferi interpretări live ale unor piese ca „Teenage Dream„, „Children of the revolution” sau „Get it on„.

Atmosfera prietenenoasă, aplauzele şi chemările repetate i-au convins pe cei din T-REX să revină pe scenă pentru un bis: „20th Century Boy” şi „Hot love„, concertul încheindu-se cu o sesiune de autografe oferite cu plăcere de membrii trupei.

Sound-ul specific glam rock-ului a răsunat în Hard Rock Cafe, trupa reuşind să redea publicului o parte din strălucirea rock-ului clasic, un concert reconfortant menit să ne scoată din cotidian.

Pe scenă au urcat: toboşarul Paul Fenton, cel care a cântat alături de fondatorii trupei, Marc Bolan şi Mickey Finn, chitaristul trupei este nimeni altul decât Oliver Graham, fondatorul grupului britanic Saxon, Jay Spargo – voce, Linda Dawson – backing vocals, Tony Allday – bas, Dave Major – clape.

Galerie foto T-REX

Foto: Betty Cristea

Citeşte despre: , ,