OST Fest 2012 a continuat pe 16 iunie 2012 la Bucureşti în cadrul Complexului Romexpo cu multe alte concerte. De această dată, pe lista celor mai aşteptate trupe s-au numărat Europe şi Manowar.

Vezi cum a fost în prima zi la OST Fest 2012!

Sute de iubitori ai rock-ului au înfruntat căldura de afară şi au asistat la primele concerte din cea de-a doua zi a OST Fest 2012. Pe scenă au urcat, pe rând, trupele Desant, Mystery şi HolyHell. După aceştia a fost rândul românilor de la Trooper să împartă scena cu nume legendare din industria rock-ului.

Într-una din pauzele dintre piese, Coiotul (Alin Dincă), solistul formaţiei Trooper le-a mărturisit celor din public cât de mândri sunt de faptul că au ocazia să cânte în deschiderea celor de la Europe şi Manowar. Din repertoriul celor de la Trooper nu au putut lipsi piese ca „Old school baby„, „Un singur drum”, „Tari ca munţii” sau „Strigăt„.

După ce Trooper a părăsit scena, a urmat obişnuita pauză dintre concertele celor de pe scene. În acest timp, tot mai mulţi spectatori se adunau în faţa scenei. Europe a urcat pe scenă în aplauzele publicului şi pe ritmurile piesei „Riches to rags”. Plini de energie, membrii Europe au transmis multă bună dispoziţie şi celor din public.

Momente speciale alături de Europe

De-a lungul celor 30 de ani de carieră muzicală, Europe a cucerit inimile fanilor cu piese memorabile. Pe scena de la OST Fest 2012 au cântat „Not supossed to sing the blues”, „Firebox„, „Superstious„,”No stone unturned„. Fanii au cântat la unison cu cei de pe scenă, iar unul dintre momentele de apogeu ale show-ului Europe a fost interpretarea piesei „Carrie„.

Love is not the enemy„, „Girl from Lebanon” şi „Rock the night” s-au regăsit pe lista pieselor Europe interpretate la Bucureşti. La final, Europe şi-a încântat fanii cu piese care le-au adus renumele în muzică: „Last look at Eden” şi „The Final Countdown”.

Manowar – energie, artificii şi surprize pentru fani

Momentul cel mai aşteptat al serii a fost pentru majoritatea celor din public concertul Manowar. Cu un aer grandios şi plini de energie, membrii Manowar au ţinut publicul într-un tir de piese electrizante. „Manowar„, „Kill with power„, „Sign of the hammer„, „Kings of metal” şi „Metal warriors„, au fost o parte din piesele de început care au ţinut fanii în priză. Fanii români şi străini ai Manowar au apreciat cel mai bine şi momentele de solo ale artiştilor, dar şi piese precum „Brothers of metal„, „Call to arms„, „The gods made heavy-metal„, „The sons of Odin” sau „Warriors of the world united„, „The power„.

Cu siguranţă, pentru unul din fanii Manowar, concertul de la OST Fest va ramâne memorabil. La invitaţia Manowar, pe scenă au urcat două fete din public şi un fan care trebuia să ştie să cânte la chitară. Curajosul s-a ales la final cu „Sound of Satan”, chitara unuia dintre membrii Manowar, după ce a cântat onorabil alături de aceştia.

Joey DeMaio a ţinut să mulţumească fanilor, prin laude, aşa cum face de fiecare dată. De asemenea nu i-a uitat nici pe organizatori şi a ţinut să laude frumuseţile întâlnite în România. Spre final a ţinut un discurs în limba română, acesta fiind modul lui de a mulţumi sincer fanilor români.

Concertul Manowar s-a finalizat cu piese precum „Warriors of the world„, „Nessun dorna„, „Black wind, fire and steel” şi un impresionant foc de artificii, având în fundal piesa „The crown and the ring„.

Pentru cei care nu au plecat imediat după concertul Manowar, pe scena secundară a festivalului au avut ocazia să asculte concertele celor de la Steelborn, Gothic, Syn Ze Sase Tri, Addiction şi Incipient.

Ultima zi de OST Fest 2012 îi va aduce pe scenă pe 17 iunie 2012 pe W.A.S.P., Lake of Tears, Megadeth şi Motorhead.

Vezi imagini din prima zi de OST Fest 2012!

Galerie foto OST Fest 2012 – Ziua 2

Vezi galeria foto a celei de-a doua zi de OST Fest 2012!

Foto: Vlad Ionuţ Pîrîu