Aseară, în Club Tribute din capitală, formaţia Hi-Q a susţinut un concert aniversar, cu ocazia împlinirii a 14 ani de activitate.

Deşi trebuia să înceapă la ora 22:00, concertul a început în jurul orei 23:30, din cauza meciului de fotbal dintre Franţa şi Mexic de la Campionatul Mondial de fotbal. Cu toate acestea, nimeni n-a plecat acasă după finalul meciului, toată lumea aşteptând cu nerabdare concertul Hi-Q.

Concertul a fost structurat în două părţi distincte, una acustică, iar cealaltă dinamică. În prima parte a concertului, am ascultat piese ca „Bună dimineaţa„, „Poveste fără nume” şi „Mai dulce„, în variantă acustică. A fost un tribut, în Tribute, adus albumului Best-of Hi-Q Acustic, lansat acum 4 ani.

În partea a doua, am „dat muzica mai tare” şi am fost „Razna” alături de „Gaşca mea„, cântând „La la la” şi am aflat „Ce bine e” la un concert Hi-Q. Dacă în prima parte publicul a fost mai linistit, în cea de-a doua s-a dezlanţuit, cântând şi dansând alături de trupa.

Florin şi Mihai au fost un pic emoţionaţi, dar este de înţeles. Nu sărbătoreşti în fiecare zi 14 ani de carieră muzicală.

Cele doua backing vocals, Vicky şi Georgiana s-au descurcat excelent pe melodiile vechi de la Hi-Q şi şi-au demonstrat calităţile vocale pe noul single Hi-Q – „Ice of you„.

Nu trebuie uitaţi nici membrii band-ului, Tibi Menyhart – bass, Emanuel Asurdoaie (Nunu) – tobe, Virgil Dulceanu – clape şi Horia Stănulescu – chitară, care au cântat ireproşabil aseară.

După un asemenea concert nu putem decât să le uram celor de la Hi-Q un sincer „La multi ani!” şi la cat mai multe concerte.
Urmăreşte interviul pe care cei de HI-Q l-au acordat iConcert.ro!

Citeşte despre: , , ,