Rag’n’Bone Man va concerta pentru prima dată în ţara noastră, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 8 mai 2018. După ce şi-a anulat concertul din cadrul AWAKE Festival 2017, interpretul hitului „Human” a hotărât să includă şi România pe lista turneului său internaţional, „The Grande Reserve Tour 2018”. Bilete vor fi disponibile incepand din 6 octombrie pe www.eventim.ro.

Cântăreţul le pregăteşte fanilor români un concert special, cu o selecţie completă de hituri dintre care nu va lipsi „Human” – una dintre cele mai ascultate piese ale ultimului an, clasată pe prima poziţie in Billboard Alternative Songs Chart.

Rag’n’Bone Man începe noul an în forţă, cu un turneu internaţional care va debuta pe 23 februarie 2018, în Franţa şi care va continua cu alte 19 concerte care vor avea loc în diverse ţări din Europa, printre care: Danemarca, Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Serbia, Ungaria şi Turcia.

Originar din Anglia, Rag’n’Bone Man este un cântăreţ cu un timbru vocal special, a cărui muzică rezultă dintr-o combinaţie unică de stiluri: pop, soul şi blues. Artistul a debutat odată cu lansarea EP-ului „Bluestown” (2012). Au urmat încă patru EP-uri: „Dog ‘n’ Bone”, „Put That Soul on Me”, „Wolves” şi „Disfigured”, care i-au  pregătit ascensiunea spre succesul internaţional.

În vara lui 2016, solistul a lansat hitul „Human”, care până în prezent a depăşit pragul de 300 de milioane de vizualizări. Piesa a fost inclusă pe primul album al artistului, lansat în 2017, de pe care au mai fost extrase încă trei single-uri: „Healed”, „Skin” şi „As You Are”. Pentru acest material, Rag’n’Bone Man a câştigat numeroase premii şi nominalizări, printre care şi două titluri Brit Awards.

Anul 2017 i-a adus totodată şi două turnee sold out în Europa şi UK, inclusiv 3 concerte în cadrul 02 Brixton Academy din Londra, precum şi diverse apariţii live la nenumărate show-uri de televiziune precum: The Graham Norton Show, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon şi Ellen DeGeneres Show. De-a lungul carierei sale, cânteăreţul a colaborat cu mai mulţi artişti, printre care: Vince Staples, Leaf Dog, Stig of Dump şi Authentic Fakes.

Bilete Rag’n’Bone la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Rag’n’Bone de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 8 mai 2018, vor fi puse în vânzare 6 octombrie 2017 în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii, cu preţuri cuprinse între 101 şi 326 lei, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Concertul Rag’n’Bone de la Bucureşti este organizat de Emagic.