Delia pregăteşte un nou concert pentru anul 2017. Psihedelia este show-ul cu care artista dă startul primăverii la Sala Palatului din Bucureşti, pe 6 martie 2017, începând cu ora 20:00. Biletele au fost puse în vânzare.

Cântăreaţa şi-a obişnuit publicul cu spectacole tematice, iar Psihedelia este creat în acelaşi mod. De data aceasta, Delia invită spectatorii într-o lume pe care a creat-o special pentru ei, un univers în care fiecare va putea fi ceea ce îşi doreşte.

„Fără să-mi dau seama, am devenit culoare, sunet şi mişcare. Mă-nvârt în spirale de lumină repede, mai repede, din ce în ce mai repede. Universul se împleteşte şi răsuceşte, construindu-se sub ochii noştri: vezi muzica? Nu-ţi fie teamă, eşti în lumea pe care am creat-o pentru noi: ia-mă de mână, sunt călăuza ta în acest univers al sinesteziei absolute. Pe pământ, sunt o viziune colorată într-o mare alb-negru. Aici, suntem cine vrem să fim: creează-te! Desenează-te, ascultă-mă, iubeşte-te, descoperă.”

Delia este una dintre cele mai cunoscute soliste de muzică uşoară din România şi totodată una dintre cele mai importante apariţii feminine din showbiz-ul autohton la momentul actual. Talentul muzical moştenit de la mama sa, alături de studiile de flaut şi pian nu au fost în zadar, de-a lungul timpului reuşind să îşi construiască o carieră remarcabilă în industria muzicală din România.

Cântăreaţa a colaborat cu artişti ca Smiley, Horia Brenciu, Taxi, Deepcentral şi Carla’s Dreams, a avut piese pe primele locuri în topurile muzicale, este jurată în cadrul unor show-uri TV, X Factor şi iUmor, iar în 2017 revine cu un show special la Sala Palatului din Bucureşti.

Bilete Psihedelia la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru show-ul Psihedelia, eveniment care are loc la Sala Palatului din Bucureşti pe 6 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria I 190 lei cumpără bilete
Categoria II 145 lei cumpără bilete
Categoria III 120 lei cumpără bilete
Categoria IV 100 lei cumpără bilete
Categoria V 75 lei cumpără bilete