Organizatorii Ghost Gathering Fest 2013, care se va desfăşura în weekendul 12-13 iulie, în Gradina Japoneză din Parcul Herastrău, Bucureşti, au anunţat programul şi regulile de acces la cea de-a doua ediţie a festivalului.

După ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe, cu ediţia din 2013 – Ghost Gathering Chapter II – The Call For Spirits. Evenimentul îşi păstrează misiunea de a oferi celor prezenţi spectacole ce abordează diferite genuri muzicale: neofolk, neoclassic darkwave, post rock şi metal, într-unul din cele mai frumoase cadre naturale pe care Capitala îl are de oferit: Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău.

Program Ghost Gathering Fest 2013

Vineri, 12 iulie
15:30 – acces public

N.O.R.
Universe217 – acustic
FusionCore
C.O.D.
Kistvaen
Eye of Solitude
Celelalte Cuvinte

Sâmbătă, 13 iulie
14:30 – acces public

„Tabloul” – teatru
Larrnakh
The Thirteenth Sun
Hteththemeth
Universe217
Kayno Yesno Slonce
Chaostar

Mesajul Chaostar pentru fanii din România

Reguli de acces la festival

Toţi participanţii la eveniment sunt obligaţi să prezinte la intrare un bilet sau o invitaţie valabilă. Fiecare posesor de abonament sau invitaţie validă va primi o braţară de acces, pe care este obligat să o păstreze pe toată durata festivalului, accesul în zona de concert nefiind permis în absenţa acesteia. Brăţările nu sunt transmisibile şi nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a valabilităţii lor. Organizatorii nu răspund de pierderea, înstrăinarea sau ruperea brăţărilor primite la intrarea în locaţie, aceste lucruri atrăgând dupa sine interzicerea accesului la eveniment.

Pentru accesul în perimetrul festivalului se poate cere verificarea bagajelor precum şi verificarea corporală sumară; refuzul poate duce la oprirea accesului în locaţie. Este interzis accesul cu: orice tip de arme sau obiecte contondente, orice tip de băuturi (alcoolice sau non-alcoolice), sticle, substanţe interzise prin lege, substante nocive, periculoase, conserve sau alte produse alimentare, artificii, bannere susţinute de beţe, animale sau motociclete. Nu există restricţii pentru aparatele foto şi video.

Acces Grădina Japoneză - Foto: Google Maps
Acces Grădina Japoneză – Foto: Google Maps

În caz de vreme ploioasă, participanţii la festival sunt rugaţi să utilizeze pelerinele de ploaie.

Cea mai simplă metodă de acces este prin intrarea parcului dinspre Arcul de Triumf. Accesul în Gradina Japoneză se va face pe singura poartă principală.

Bilete şi abonamente Ghost Gathering Fest 2013

Biletele şi abonamentele pentru Ghost Gathering Fest 2013 sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Bilete pentru o zi 40 lei cumpără bilete
Abonamente pentru ambele zile (primele 100) 50 lei cumpără bilete
Abonamente pentru ambele zile (după epuizarea primelor 100) 50 lei cumpără bilete

Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au împlinit 14 ani până în ziua evenimentului, în prezenţa unui însoţitor legal.

Ediţia din acest este organizată sub egida programului „Artă contra Drog”, de către Cavalleria Events în colaborare cu Centrul Internațional Antidrog şi al Drepturilor Omului (CIADO).