Cea de-a treia zi de B’ESTFEST 2011 se anunţă a fi una mai mult decât specială şi cu trupe ca Pendulum, Nero, House of Pain şi Hadouken! lucrurile nu pot sta altfel.

Pendulum pentru prima oară live la Bucureşti

Pendulum a luat fiinţă în 2003 în oraşul australian Perth. Combinaţia inedită de muzică electronică cu drum’n’bass şi rock le-a adus membrilor trupei un succes neaşteptat de mare. Cu trei albume de studio premiate cu discuri de aur şi platină, peste 20 de single-uri şi o mulţime de fani, Pendulum este o adevărată forţă pe piaţa muzicală mondială. Cei şase membrii ce între timp s-au mutat în Marea Britanie sunt recunoscuţi pentru show-urile live de-a dreptul incendiare în care nu se feresc să utilizeze efecte vizuale. Pe cei de la Pendulum îi vom vedea live pentru prima oară la Bucureşti pe 3 iulie 2011 pe Ciuc Premium Stage de la 23:30.

http://www.youtube.com/watch?v=1kvC9fwqDYY

„Jump around” cu House of Pain

House of Pain este unul dintre numele ce a făcut istorie în hip hop-ul american de la începutul anilor ’90. Everlast, DJ Lethal şi Danny Boy au ajuns printre cei mai cunoscuţi artişti ai genului în lume o dată cu lansarea single-ului „Jump around”. Piesa a avut un succes răsunător în topurile muzicale, le-a adus celor de la House of Pain o mulţime de discuri de platină şi a devenit un imn al petrecerilor de pretutindeni. Pentru băieţii din Brooklyn au urmat alte cinci single-uri şi o mulţime de concerte. În 1996 trupa se desparte, dar spre bucuria fanilor 14 ani mai târziu se reunesc. La Bucureşti vor concerta din păcate fără DJ Lethal (ce este şi membru Limp Bizkit), dar promit un show extraordinar pe scena Ciuc Premium puţin după ora 21:00.

http://www.youtube.com/watch?v=U9Q0jPyrja0&hd=1

Hadouken! live la B’ESTFEST 2011

Este prima vizită în România şi pentru britanicii de la Hadouken!. Trupa din Leeds a devenit un adevărat fenomen în Marea Britanie după lansarea primului lor single „That Boy That Girl” la începutul lui 2007. Pentru cei cinci membrii ai trupei au urmat două albume de studio şi o mulţime de concerte. Stilul muzical al trupei a suferit de-a lungul timpului o serie de modificări, influenţa unor artişti ca The Prodigy şi Pendulum rămânând însă evidentă. Hadouken! vor încheia cea de-a treia seară de B’ESTFEST 2011 pe scena Coca-Cola. Concertul britanicilor urmând să înceapă la 22:25.

Citeşte interviul cu basistul trupei Hadouken! Chris Purcell!

http://www.youtube.com/watch?v=S4zUaEf5UN4&hd=1

Dubstep şi drum’n’bass cu Nero

Duo-ul britanic, Nero este format din producătorii Daniel Stephens şi Joe Ray. Proiectul este recunoscut pe plan mondial printre fanii de dubstep şi drum’n’bass datorită modului special în care cele două stiluri sunt îmbinate pentru a crea sound-ul unic Nero. Nero are la activ două premii Beatport pentru „Best Dubstep Act” şi „Best Dubstep Track” şi a remixat de-a lungul timpului piese pentru artişti celebri printre care şi La Roux, N.E.R.D. sau Daft Punk. Cei 2 vor închide cea de-a patra ediţie de B’ESTFEST, urcând pe scena Jagermeister de la 01:00.

Program B’ESTFEST 2011 – ziua 3

Ciuc Premium Coca-Cola Jagermeister Future Heroes

16:30 Tunesinnaourheads

16:55 Cuantune

17:40 Sarmalele Reci Zeppelin & Praetor

18:25 Smallman

18:50 TiPiL

19:10 CTC

20:00 Blue Nipple Boy

20:15 ROA

21:00 Amon

21:05 House of Pain

22:00 Limun & K-Lu

22:25 Hadouken!

23:00 Snow

23:30 Pendulum

00:00 Yuffa&Hardcore

01:00 NERO

Vezi programul pentru ziua 1 de B’ESTFEST!

Vezi programul pentru ziua 2 de B’ESTFEST!

Bilete B’ESTFEST 2011

Biletele pentru festivalul B’ESTFEST 2011 sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta. Preţul unui bilet pentru o zi este de 125 lei, în timp ce abonamentul costă 265 lei. Află detalii despre promoţiile pentru biletele la B’ESTFEST 2011!

B’ESTFEST Summer Camp 2011 este organizat de EMAGIC şi prezentat de Ciuc Premium, Coca-Cola şi Jagermeister.

Foto: www.wma.com