Hadouken! - Concerte Hadouken! - iConcert.ro

Home » Hadouken!

Hadouken!

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Hadouken!

Sziget Festival 2013, confirmări pentru scenele Arena şi A38

În aşteptarea anunţării celor mai importante trupe care vor urca pe scena Sziget Festival 2013 (5 – 13 august) alături de primul headliner, renumita trupă britanică Blur, organizatorii ne potolesc curiozitatea cu numele din programul celorlalte două scene ale festivalului: Arena şi A38.  
   

VIDEO: Filmări B’ESTFEST 2011

Timp de trei zile la începutul lunii iulie, B’ESTFEST 2011 a fost locul unde bucuria şi nerăbdarea spectatorilor s-a întâlnit cu energia şi talentul artiştilor ce au urcat pe scenele festivalului.  
    ,

POZE: Pendulum, Hadouken!, House of Pain şi Nero la B’ESTFEST 2011

Ultima zi de B’ESTFEST 2011 a fost una incendiară. Pendulum, Hadouken!, House of Pain şi Nero au încheiat o cea de-a patra ediţie a festivalului ce anul acesta s-a defăşurat pe islazul comunei Tunari din apropierea Bucureştiului.  
    ,

RECENZIE: Pendulum, House of Pain şi Hadouken! la B’ESTFEST 2011

Duminică, 3 iulie 2011, ediţia acestui an de B’ESTFEST şi-a închis porţile. Ultima seară de festival a adunat, aşa cum era de aşteptat, cei mai mulţi spectatori. Petrecăreţii s-au bucurat din plin de fiecare minut petrecut la festivalul din apropierea Bucureştiului şi cu... 
    ,

Pendulum, Nero şi Hadouken! în ultima zi de B’ESTFEST 2011

Cea de-a treia zi de B’ESTFEST 2011 se anunţă a fi una mai mult decât specială şi cu trupe ca Pendulum, Nero, House of Pain şi Hadouken! lucrurile nu pot sta altfel.  

INTERVIU Chris Purcell (Hadouken!): Show-ul de la Bucureşti va fi o „nebunie”

Hadouken! este una dintre trupele britanice tinere ale cărui sound unic le-a adus multă atenţie din partea presei. Cu câteva zile înaintea primului show al trupei în România, Christopher Purcell (basistul trupei) ne-a povestit câteva lucruri despre experienţa sa în cadrul proiectul Hadouken!... 

Festivalurile anului 2011 în România


Despre 2010 s-a spus că a fost anul festivalurilor, dar se pare că situaţia nu va fi foarte diferită nici în 2011. Ca şi în anul trecut varietatea de genuri muzicale este extrem de mare. De la jazz la muzică clasică şi de la muzică electronică la rock există sigur un festival pentru fiecare.  

Ultima şansă pentru bilete B’ESTFEST la preţ redus: promoţia „early bird” se prelungeşte!

Vestile bune continua pentru fanii B’ESTFEST: biletele pentru cea de-a patra editie a festivalului vor putea fi achizitionate in continuare la pret redus, promotia „early bird” urmand a fi prelungita pana pe data de 27 martie!  
    ,

Biletele B’ESTFEST la preţ redus disponibile doar până pe 27 martie 2011

Fanii B’ESTFEST îşi pot achiziţiona în continuare bilete şi abonamente pentru ediţia din acest an a festivalului la un preţ redus cu 20%. Organizatorii festivalului de la B’ESTFEST PARK au anunţat astăzi prelungirea perioadei promoţionale până la 27 martie 2011.  
    ,

New-rave britanic confirmat la B’ESTFEST! – Hadouken!

Hadouken! se alatura celor de la Skunk Anansie, Pendulum, Asian Dub Foundation, Flogging Molly si House of Pain pe lista numelor confirmate in programul celei de-a patra editii B’ESTFEST. Festivalul se va desfasura anul acesta in perioada 1-3 iulie, intr-o locatie noua, B’ESTFEST PARK (zona Pipera... 
    ,


Social Media

iConcert.ro