LP, artista cu un stil inconfundabil, care s-a făcut cunoscută cu hitul „Lost On You”, revine pentru a treia oară în Bucureşti, pe 24 iunie 2019, la Arenele Romane, cu un concert ce promovează cel de-al cincilea album, „Heart to Mouth”. Organizatorii au anunţat ultimele detalii şi programul evenimentului, dar şi cine cântă în deschiderea concertului.

Astfel, accesul publicului se va face începând cu ora 19:00, iar concertele vor începe la ora 20:00 (Delia Rus) și 21:00 (LP).

Ultimele biletele pentru concertul LP de la Arenele Romane de la Bucureşti, de pe 24 iunie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ: Golden Ring (219 lei) şi Acces General (139 lei).

La nici 4 ani de la lansarea „Lost On You”, piesa a depășit peste 500 de milioane de ascultări și a fost în fruntea topurilor muzicale în peste 13 țări. Prezentă de atunci pe scenele celor mai importante festivaluri, LP aduce în „Heart To Mouth” cel mai personal manifest legat de cum artista își vede muzica: necenzurată și autentică.

În deschiderea concertului, va concerta Delia Rus, una dintre cele mai sincere apariții în peisajul muzical recent. După debutul din 2016, cu piesa „Dacă pleci”, ce a adunat peste 20 de milioane de vizualizări în primul an de la lansare, a ajuns rapid în lumina reflectoarelor, fiind invitată să cânte la premiera filmului Atomic Blonde.

Regulament şi acces public

  • Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată.
  • Copiii sub 5 ani, însoțiți de părinți, beneficiază de intrare gratuită.
  • Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.
  • Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul ieșirii din perimetrul Arenelor Romane.
  • Participanții sunt de asemenea rugați să se supună controlului corporal amanunțit, la cererea agenților de securitate.
  • În caz de ploaie, se recomandă folosirea pelerinelor de ploaie. Accesul cu umbrele este strict interzis.
  • Este interzis accesul cu băuturi îmbuteliate, obiecte contondente, stroboscop, făclii, torțe, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale. Sunt de asemenea interzise introducerea sau afișarea inscripțiilor, bannerelor, pancardelor și a altor elemente vizuale care incită la discriminari de orice fel si violență publică.
  • Persoanelor sub vârsta de 18 ani le este strict interzis accesul în locuri unde se servesc băuturi alcoolice sau se încurajează fumatul.