UPDATE 16.04.2014: Ediţia din acest an a galei On Air Music Awards nu va mai avea loc, din cauza costurilor uriaşe pe care un astfel de proiect le implică. Anularea ediţiei de anul acesta nu înseamnă anularea proiectului, acesta va fi reluat atunci când condiţiile economice o vor permite.

Holograf şi Antonia, Morandi, Virgil Ianţu, Nicu Alifantis, Robin And The Backstabbers, dar şi 3 Sud Est sunt primele confirmări la Gala On Air Music Awards. Industria muzicală românească se pregăteşte de una din cele mai importante gale de premiere, ce va avea loc la în data de 29 aprilie 2014 la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Cu o industrie ce se dezvoltă de la an la an, Gala On Air Music Awards îşi propune să reunească cele mai mari nume ale muzicii româneşti intr-un spectacol inedit şi, totodată, să celebreze reuşitele artiştilor. Spectacolul de la Sala Polivalentă promite fanilor ce doresc să îşi revadă artiştii preferaţi, pe lângă ceremonia de decernare a premiilor, şi un show de zile mari cu o scenografie şi regie pe măsură.

Anca Lupeş, Managing Partner Star Management a declarat: „On Air Music Awards 2014 pregateşte şi câteva surprize tuturor celor ce vor veni la acest eveniment. Desigur, tot muzicale. Pe scurt, artiştii pe care i-am enumerat deja nu vor fi singurii care vor cânta pe 29 aprilie.

Susţinerea muzicii româneşti printr-un spectacol inedit

După o primă ediţie foarte reuşită în anul 2013, Gala On Air Music Awards a demonstrat că muzica românească are foarte multe nume ce merită recunoaştere, atât din muzica pop, rock, dance, hip hop cât şi jazz şi clasică.

Robin and the Backstabbers pe scena On Air Music Awards 22013 - Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro
Robin and the Backstabbers pe scena On Air Music Awards 22013 – Foto: Daniel Robert Dinu / iConcert.ro

Contrar aşteptărilor, lista câştigătorilor a reuşit să surprindă foarte mulţi spectatori când premiile decernate au ajuns atât la numele cele mai sonore ale muzicii româneşti, precum Smiley, Loredana şi Lala Band, cât şi la cei mai nou veniţi artişti: trupa Robin And The Backstabbers. Cei din urmă au primit titlul de „Artistul Anului” datorită fanilor ce au avut ocazia să îi voteze atât prin telefon cât şi pe internet. Astfel, trupa a fost fericita deţinătoare timp de un an al trofeului BUZZ, un trofeu unicat creat de sculptorul ieşean Alin Neacşu, urmând ca în data de 29 aprilie să îl dea mai departe următorului câştigător.

Bilete On Air Music Awards 2014

Biletele pentru On Air Music Awards 2014 de la Sala Polivalentă sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri, în funcţie de categorie:

Categorie Preţ bilete
Categoria I 200 lei cumpără bilete
Categoria II 140 lei cumpără bilete
Categoria III 90 lei cumpără bilete

Fondurile obţinute vor fi destinate achiziţionării de instrumente muzicale pentru Colegiul Naţional Dinu Lipatti din Bucureşti.