Festivalul Backyard Weekend, organizat de Color între 21 şi 23 iunie 2013, deschide cea de-a treia ediţie cu un line-up proaspăt, aşa cum şi-a obişnuit până acum publicul. Nouvelle Vague, Dub FX şi PillowTalk sunt printre primii artiştii care au fost deja confirmaţi că vor apărea în faţa fanilor în cele trei zile ale evenimentului.

Aşadar pe scenă vor urca Nouvelle Vague, binecunoscuţii muzicieni francezi, care şi-au mai încântat fanii bucureşteni anii trecuţi într-un eveniment la Sala Palatului. De această dată, vin la Backyard Weekend ca să aducă spiritul Parisului prin stilul lor „new wave” sau curentul bossa nova cu care s-au impus în lumea muzicii.

Spactacolul la Backyard va fi garantat în continuare de Dub FX (live), adică Benjamin Stanford, cunoscut pentru performanţa sa de a cânta doar cu vocea şi ajutat de live looping, reuşind să creeze ritmuri de hip-hop, reggae şi drum and bass la toate concertele pe care le susţine.

PillowTalk (live) este un al alt nume important pentru Backyard Weekend şi care s-a mai auzit pe la evenimentele din Capitală. Sub acest nume sugestiv, „vorbesc”, pe ritmuri de classic R&B, boogie, disco, underground house şi techno, Sammy D, Ryan Williams şi Michael Tello.

Pe afiş mai este loc şi pentru DJ Vadim, Mario Basanov, Nick Monaco şi Clarian (Footprintz), care vor surprinde publicul bucureştean de la primul beat care va răsuna pe scenă.

Organizatorii vor anunţa în curând unde va avea loc cea de-a treia ediţie Backyard Weekend, line-up-ul complet şi detaliile legate de preţurile biletelor, care vor distribuite în reţelele MyTicket.ro, Bilete.ro, Eventim, Biletoo.ro. Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis.