Renumitul coregraf Michael Flatley a construit un nou scenariu, cu o coregrafie surpriză, pentru spectacolul companiei de dans, „Lord Of The Dance”. Premiera mondială a acestui show va avea loc în România, în reprezentaţia de la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, pe 9 octombrie 2012. 

Irlandezii din Troupe 1 a „Lord Of The Dance” vor performa apoi pe scenele din Bucureşti, la Sala Palatului pe 13 octombrie 2012 şi Constanţa, pe 14 octombrie 2012, la Sala Sporturilor.

De această dată, spectatorii vor avea ocazia să asiste la un spectacol impresionant, în care 60 de dansatori (cu 15 mai mulţi ca anul trecut) vor cuceri publicul cu dansul lor. Michael Flatley a evidenţiat în noul scenariu al spectacolului, eterna luptă dintre bine şi rău, printr-o coregrafie surprinzătoare.

Celebra trupă de dans a fost creată de Michael Flatley, cel ce a câştigat titlul de “Cel mai rapid dansator de step”, având performanţa de 35 de paşi de step pe secundă. Michael Flatley mai deţine şi alte recorduri, el a primit din partea Guiness Book de-a lungul carierei premii pentru “Cele mai rapide picioare din lume” şi pentru “Cel mai bine platit dansator”.

Show-urile de la Sibiu, Braşov şi Iaşi au fost anulate

Noul concept a spectacolului a adus cu sine şi o serie de modificări de ordin tehnic, din aces motiv spectacolele de la Sibiu, Braşov şi Iaşi nu vor mai putea avea loc. Organizatorii turneului îşi cer scuze faţă de cei care şi-au cumpărat deja bilete pentru aceste evenimente şi îi anunţă că îşi pot schimba cu bilete pentru spectacolele din Cluj-Napoca, Bucureşti sau Constanţa sau pot primi banii înapoi din punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate.

Bilete turneu Lord Of The Dance

Biletele pentru spectacolele pe care „Lord Of The Dance” le vor susţine în cadrul turneului se găsesc la diferite preţuri, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Bucureşti
Categoria VIP: 300 lei
Categoria I: 250 lei
Categoria II: 200 lei
Categoria III: 150 lei
Categoria IV: 100 lei
Categoria V: 50 lei

Cumpara bilet

Constanţa
Categoria VIP: 300 lei
Categoria I: 250 lei
Categoria II: 200 lei
Categoria III: 150 lei
Categoria IV: 100 lei

Cumpara bilet

Cluj-Napoca
Categoria VIP: 350 lei
Categoria I: 300 lei
Categoria II: 250 lei
Categoria III: 200 lei
Categoria IV: 150 lei
Categoria V: 100 lei

Cumpara bilet

Biletele se găsesc în reţeaua Biletoo şi online pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.blt.rowww.bilete.ro şi www.myticket.ro.

Spectacolele din cadrul turneului Lord Of The Dance sunt organizate de Project Events în colaborare cu European Event Service.