S-a anunțat o nouă serie de artiști care vor urca pe scenă la ediţia de anul acesta a Sziget Festival, programat să aibă loc în perioada 7-13 august 2019, pe insula Obuda din Budapesta.

Post Malone se alătură numelor deja anuțate cum sunt Ed Sheeran, Florence + The Machine, Foo Fighters, Twenty One Pilots, The 1975 și Martin Garrix. La doar 23 de ani, Post Malone este unul dintre cei mai apreciați și de succes artisti rap din lume. Datorită stilului său muzical unic care combină stiluri precum country, grunge, hip-hop și R&B, Post Malone a fost nominalizat la patru categorii ale premiilor Grammy de anul acesta.

https://www.youtube.com/watch?v=wtzFHufbZK4

James Blake, cântăreț, multi-instrumentist și producător nominalizat la Grammy, se alătură de asemenea line-up-ului.

Băieții din grupul post-punk Franz Ferdinand, care au în plan să lanseze două albume în 2019, vor urca pe scena festivalului.

Years & Years, Son Lux si Vini Vici, pe care i-am vazut de curând și în Romania, vor fi prezenți în această vară la Budapesta.

Alți artiști care merită ascultati și văzuți live completează line-up-ul Sziget Festival de anul acesta sunt: Tove Lo, Razorlight, Richie Hawtin, CLOSER, Jain, Yeasayer, Yellow Days, Tove Styrke, Masego, IAMDDB, Protoje & The Indiggnation, Xavier Rudd, Wanda, W&W, Carnage, Sigala, Hucci, Elderbrook, Roosevelt, Anna of The North, Fakear, Valeras și Welshly Arms.

Noi nume urmează să fie anunțate în curând așa că poti profita de biletele disponibile la pret de early bird până la 7 martie 2019.

Bilete și abonamente Sziget Festival 2019

Biletele şi abonamentele pentru Sziget Festival 2019 sunt disponibile pe site-ul oficial www.szigetfestival.com, la preţuri ce variază în funcţie de numărul de zile şi facilităţi:

Bilet pentru 7 zile (include acces la festival pentru 7 zile, camping obişnuit, duşuri, posibilităţi de upgrade camping)
Early bird: 319€ Preţ întreg: 339€

Bilet pentru 5 zile (include acces la festival pentru 5 zile în diferite combinații de zile, camping obişnuit, duşuri, posibilităţi de upgrade camping)
Early bird: 279€ Preţ întreg: 299€

Bilet pentru 3 zile (include acces la festival pentru 3 zile în diferite combinații de zile, camping obişnuit, duşuri, posibilităţi de upgrade camping)
Early bird: 199€ Preţ întreg: 219€

Bilet pentru o zi (include acces la festival pentru o zi de festival, acces la camping obişnuit şi duşuri în cazul achiziţionării pentru 2 zile consecutive)
Early bird: 75€ Preţ întreg: 79 € (pentru 8,9 ,10, 11 si 12 august)
Early bird: 85€ Preţ întreg: 99 € (pentru 13 august)