Festivalul Sziget 2019, care va avea loc în perioda 7-13 august, începe să își dezvăluie line-up-ul pentru cea de-a 27-a ediție. Primul nume confirmat a fost Ed Sheeran, căruia i se vor alătura headlineri precum Foo Fighters, Twenty One Pilots, Florence and the Machine, Martin Garrix și The 1975.

Festivalul Sziget este unul dintre cele mai diverse și importante evenimente multiculturale din Europa, adunând anual peste 500.000 de participanți din întreaga lume.

Timp de o săptămână, insula Obuda din nordul Budapestei devine „Insula Libertăţii” și oferă participantilor pe lângă concertele de pe scena principală și un melanj colorat de expoziții, spectacole de teatru și circ, concerte secrete și multe alte surprize.

https://www.youtube.com/watch?v=tQh609EAVao

Foo Fighters este una dintre cele mai iubite formații rock din lume, cu o istorie discografică impresionantă și cu hit-uri ce au facut istorie, precum Learn to Fly, Best of you, Everlong, Times like theses şi The Pretender. Datorită energiei lor debordante și a farmecului inegalabil al solistului Dave Grohl, reușesc să facă de fiecare dată un spectacol de neuitat. Foo Fighters vor urca pe scena în ultima seară a festivalului, pe 13 august.

Florence and the Machine este una dintre cele mai apreciate formații din ultima perioadă, fiind recunoscută pentru prestațiile live deosebite și pline de entuziasm. Talentul incredibil al solistei Florence Welch, energia formației și melodiile armonioase vor putea fi văzute și auzite pe 12 august. Pentru cei care nu pot ajunge la Sziget mai exită o șansă deoarece Florence and the Machine vor concerta în premieră în România la Electric Castle, în luna iulie 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=bQDGZaI73cw

Băieții de la Twenty One Pilots, cu mult succes în rândul tinerilor, având deja numeroase premii câștigate, inclusiv la festivitățile Grammy și MTV, vor fi prezenți în premieră la Sziget. Cu cinci albume în repertoriu și hit-uri pe ritm rap-rock vor încălzi cu siguranță atmosfera pe 12 august.

The 1975, una dintre cele mai populare trupe de indie pop din UK, va urca pe scena pe 8 august. Fanii români care nu vor ajunge la Budapesta îi pot vedea și la noi la doar cateva zile distanță, la ediția din 2019 a festivalului Summer Well.

https://www.youtube.com/watch?v=HrKfh7DZDTg

Martin Garrix, la doar 22 ani, este unul dintre cei mai de succes DJ din lume. Acesta a colaborat cu multe nume sonore din industria muzicală mondială și a obținut cel mai bun loc în clasamentul Top 100 DJs, al revistei DJ Mag, în 2016, 2017 și 2018, devenind al treilea DJ ce a obtinut această performanță pentru trei ani consecutivi. Hit-urile produse de Martin se vor auzi la Sziget pe 9 august, în cea de-a treia seară a festivalului.

Ed Sheeran a fost primul artist anunțat pentru anul viitor la Sziget Festival, incluzând oprirea la Budapesta în șirul lung de concerte ce fac parte din turneul mondial pentru promovarea albumului „÷” (Divide). Concertul lui Ed este programat pentru prima seară a festivalului și promite celor prezenți un început pe cinste pentru o săptămână plină de concerte și evenimente speciale.

Printre alte nume confirmate la ediția 2019 până în acest moment se numără: Richard Ashcroft, Of Mice and Men, Kodaline, Catfish and the Bottlemen, Chvrches și mulți alți artiști.

Cu un așa un line-up cu siguranță biletele se vor vinde repede, așa că cel mai bine ar fi să beneficiezi de promoțiile early bird. Și cu siguranță programul va fi completat sperăm în curând cu alți artiști de renume.

Bilete și abonamente Sziget Festival 2019

Biletele şi abonamentele pentru Sziget Festival 2019 sunt disponibile pe site-ul oficial www.szigetfestival.com, la preţuri ce variază în funcţie de numărul de zile şi facilităţi:

Bilet pentru 7 zile (include acces la festival pentru 7 zile, camping obişnuit, duşuri, posibilităţi de upgrade camping)
Early bird: 299€ Preţ întreg: 339€

Bilet pentru 5 zile (include acces la festival pentru 5 zile în diferite combinații de zile, camping obişnuit, duşuri, posibilităţi de upgrade camping)
Early bird: 259€ Preţ întreg: 299€

Bilet pentru 3 zile (include acces la festival pentru 3 zile în diferite combinații de zile, camping obişnuit, duşuri, posibilităţi de upgrade camping)
Early bird: 189€ Preţ întreg: 219€

Bilet pentru o zi (include acces la festival pentru o zi de festival, acces la camping obişnuit şi duşuri în cazul achiziţionării pentru 2 zile consecutive)
Preţ întreg: 89 € (7 august) Early bird: 75€ Preţ întreg: 79€ (pentru 8, 9, 10, 11, 12 sau 13 august)