După ce atât Roxette, cât şi Bon Jovi şi-au confirmat concertele din 2011 din România, un alt nume mare a început să fie vehiculat în presa din ţara noastră. Este vorba de şarmantul Justin Timberlake, care conform evz.ro ar urma să concerteze pe 17 iunie 2011 pe Stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Concertul pare a fi organizat de una dintre cele mai mare firme de organizare de evenimente din România. Deşi niciun organizator de concerte nu a confirmat prezenţa superstarului american în 2011 în ţara noastră, negocierile cu JT par a fi avansate.

Conform zvonurilor apărute în presă, evenimentul ar putea face parte din campania „Best Music” a companiei de telefonie mobilă Vodafone. În cadrul evenimentelor din această serie, Vodafone a adus în România artişti ca: Depeche Mode (2006), Shakira (2006), Rolling Stones (2007), Beyonce (2007), Madonna (2009) şi Guns N’Roses (2010).

Justin Timberlake şi-a început cariera alături de Britney Spears, Christina Aguilera, JC Chasez în cadrul programului TV „The Mickey Mouse Club„. În 1995, alături de Chasez, Justin Timbarlake a pus fundaţiile trupei ‘N Sync. În perioada de glorie a boy band-urilor ameriacane, ‘N Sync a devenit extrem de rapid una dintre cele mai iubite trupe de acest gen din lume. Cele 4 albume ale trupei s-au vândut în zeci de mii de exemplare, iar cei 5 băieţi au devenit staruri cu acte în regulă.

În 2002 Justin Timberlake hotărăşte că este momentul să îşi încerce norocul în cariera solo. Albumul „Justified” a ajuns pe locul doi în Bilboard şi a obţinut doar în Statele Unite şi Marea Britanie 9 discuri de platină, vânzările totale ale albumului depăşind 10 milioane de exemplare. Cel de-al doilea album al lui JT „FutureSex/LoveSounds” a apărut în 2006 şi la fel ca şi primul a fost un succes răsunător.

Ultimul mare turneu al artisului american a avut loc în 2007 şi a avut peste 1,5 milioane de spectatori. De atunci Justin Timberlake a dovedit că nu este doar un solist extrem de bun şi un compozitor talentat, el şi-a demonstrat talentele actoriceşti în filme ca cele din seria „Shrek”, în „The Love Guru” şi mai recent în controversatul „The Social Network”.

UPDATE: Pe contul de Facebook al Claudiu Pătraşcu Events, compania anunţă că este în negocieri cu managementul artistului american: „Cu toate că domnul Justin are foarte multe cereri…….suntem în cărţi!


Foto: www.zastavki.com