Pink Martini alături de Storm Large anunţă încă un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 21 aprilie 2017, după ce mai multe categorii de locuri pentru show-ul din 20 aprilie au fost sunt epuizate. Biletele pentru cel de-al doilea concert au fost puse în vânzare, informează Events, organizatorii evenimentului.

Concertele Pink Martini de la Bucureşti fac parte din turneul de promovare a celui mai recent album, „Je Dis Oui”, lansat la finalul anului trecut. Este al nouălea album de studio din istoria trupei şi include piese în limba franceză, persană, armeană, portugheză, arabă, turcă, xhosa şi engleză, multe dintre ele originale.

Discul reafirmă cu tărie credo-ul de 22 de ani al trupei: incluziune şi colaborare artistică globală. „Je Dis Oui” este mantra optimistă a refrenului din „Joli Garçon”, una dintre cele trei piese co-scrise de Pink Martini pentru coloana sonoră a filmului „Souvenir”, cu Isabelle Huppert.

Pe lângă piesele interpretate de China Forbes şi Storm Large, pe disc apar Ari Shapiro, un invitat frecvent al postului NPR (cu o versiune actualizată, în limba arabă, a piesei „La Soledad”, de pe primul album al trupei) şi Rufus Wainwright, cu o variantă uimitoare a clasicei „Blue Moon” (Rodgers & Hart).

Albumul „Je Dis Oui” marchează, de asemenea, debutul interpretativ a doi prieteni vechi ai trupei: gurul fashion Ikram Goldman şi activista pentru drepturile civile Kathleen Saadat.

Până în prezent, orchestra a lansat 9 albume de studio, 3 compilaţii şi 12 single-uri şi EP-uri. „Amado Mio”, „Splendor in the Grass”, „Donde Estas Yolanda” şi „Până cânt nu te iubeam” se numără printre cele mai cunoscute compoziţii ale sale.

De-a lungul carierei sale, Pink Martini a cântat pe numeroase scene din întreaga lume, în săli de operă, săli de concerte, la festivaluri de film, în muzee și pe podiumul defilărilor de modă. În 2014, grupul a intrat atât în Bowl Hall of Fame de la Hollywood, cât şi în Oregon Music Hall of Fame.

Bilete Pink Martini la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele Pink Martini, alături de Storm Large, de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 20 şi 21 aprilie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ normal
Categoria I (VIP) 280 lei bilete
Categoria II 220 lei  bilete
Categoria III 190 lei  bilete
Categoria IV 145 lei  bilete
Categoria V 120 lei  bilete