„Mini orchestra” Pink Martini va concerta la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, alături de solista China Forbes, pe 5 octombrie 2015, la o zi după concertul ce va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti. Ambele concerte fac parte din turneul de promovare al abumului „Dream a little dream”.

Pink Martini ne invită într-o călătorie muzicală în care vom putea trăi vibraţiile unor piese devenite deja clasice, dar şi a unora extrase de pe cel mai recent album, al optulea din carieră, „Dream a little dream”. Din setlist nu va lipsi piese consacrate ca „Sympathique”, „Amado Mio”, „Lily” sau „Hey Eugene”, dar nici „Până când nu te iubeam”, piesa preluată de către grupul american de la legenda autohtonă, Maria Tănase.

Acordurile de jazz, pop, muzica clasică şi latino vor încânta auzurile spectactorilor, iar cei 15 muzicieni de top vor pune în scenă un show incredibil. Publicul o va putea vedea pe China Forbes în postura de solistă, după ce, în 2011, artista declarase că îşi doreşte o pauză de la activitatea muzicală.

Pink Martini a luat fiinţă în 1994 în Oregon, la iniţiativa pianistului Thomas Lauderdale care, la scurt timp, a cooptat-o pe China Forbes. Pink Martini nu se sfieşte să experimenteze noi „reţete” compoziţionale, dând naştere de fiecare dată unui regal muzical care pătrunde până în adâncul sufletului ascultătorului.

Bilete Pink Martini la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul Pink Martini la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, de pe 5 octombrie 2015, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri ce variază în funcţie de categoria de loc.

Categoria Preţ
Categoria VIP 250 lei cumpără bilete
Categoria Premium 210 lei cumpără bilete
Categoria I 190 lei cumpără bilete
Categoria II 170 lei cumpără bilete
Categoria III 140 lei cumpără bilete
Categoria IV 95 lei cumpără bilete

Concertul Pink Martini de la Cluj Napoca este organizat de către Phoenix Entertainment.