Pink Martini revine în România pe 4 octombrie 2015, la Sala Palatului din Bucureşti, pentru o nouă aventură muzicală, de data aceasta alături de solista China Forbes, nici ea străină de meleagurile româneşti.

Pe scena Sălii Palatului vor răsuna melodiile deja consacrate ale trupei: „Sympathique”, „Amado Mio”, „Lily” sau „Hey Eugene”, dar şi piesele celui mai recent album „Dream a little dream”, lansat anul trecut. Albumul de studio cu numărul opt este prima lansare internaţională a Sofiei, Melaniei, Armandei şi August von Trapp, adevăraţii strănepoţi ai lui Captain şi ai Mariei von Trapp, din celebrul musical „The Sound of Music” (1965). De doi ani, atraşi de Thomas Lauderdale, cei patru fraţi au fost invitaţii speciali ai Pink Martini.

„Până când nu te iubeam”, melodie românească original cântată de Maria Tănase, face acum parte din lista pieselor reintrepretate de Pink Martini în stilul caracteristic trupei. Aceasta a fost lansată în 2013 în limba română pentru a omagia centenarul naşterii Mariei Tănase, iar versurile au fost cântate de Storm Large, solista ce îi acompania pe Pink Martini în acel moment.

Pink Martini a luat fiinţă în 1994, în Oregon, Portland, oraşul natal al lui Thomas Lauderdale, liderul trupei. În acea perioadă, acesta era activ în lumea politică, iar participările sale la diferite evenimente caritabile l-au convins că poate fonda o mică orchestră alături de care să combată zgomotul şi suntele mediocre pe care unii le puneau sub titulatura muzicii.

Odată cu înfiinţarea trupei care explorează fiecare sunet al lumii şi care îmbină stilurile musicale cu măiestrie, Thomas Lauderdale s-a retras din viaţa politică şi s-a concentrat pe acest proiect care răsună mult mai puternic pe întreg mapamondul.

Bilete Pink Martini la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care „mica orchestră” Pink Martini îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 4 octombrie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Până pe 17 mai 2015, inclusiv, biletele pot fi achiziţionate în presale cu excepţia categoriei VIP.

Categoria Preţ până la 17 mai Preţ după 18 mai
Categoria VIP 250 lei 250 lei  cumpără bilete
Categoria I 198 lei 220 lei  cumpără bilete
Categoria II 171 lei 190 lei  cumpără bilete
Categoria III 130 lei 145 lei  cumpără bilete
Categoria IV 108 lei 120 lei  cumpără bilete

Concertul Pink Martini la Bucureşti este organizat de Events.