Duminică, 3 martie 2024, de la ora 19:00, spectacolul PIAF! The Show ajunge pe scena de la Sala Palatului din București. Conceput ca un tribut adus cântăreței franceze Édith Piaf, spectacolul va prinde viață în interpretarea lui Nathalie Lermitte, cunoscută pentru încă două spectacole în cinstea celebrei cântărețe. Spectacolul a fost reprogramat, inițial fiind planificat pentru data de 3 octombrie 2023. Biletele deja achiziționate rămân valabile și pot fi folosite pentru acces în noua dată.

PIAF! The Show omagiază cariera cântăreței franceze Édith Piaf, punând în lumină piese cunoscute precum „La Vie en rose”, „Non, je ne regrette rien” sau „Milord”, într-o scenografie originală și proiecții în premieră ale unor imagini cu Édith Piaf, nepublicate până în prezent. Spectacolul a ridicat în picioare săli întregi de concerte din toată lumea, având mai mult de 400 de reprezentații în peste 50 de țări și depășind vânzări de peste un milion de bilete. S-a jucat cu casa închisă pe scenele celebrelor teatre din lume, precum Carnegie Hall din New York sau Olympia din Paris. Conceput și regizat de Gil Marsala, este considerat de apropiații lui Édith Piaf cel mai frumos tribut adus vreodată carierei cântăreței.

Nathalie Larmitte s-a născut într-o familie de muzicieni și a început să cânte la vărsta de șapte ani, iar la optsprezece ani a lansat primul său album, „Tu es tout ce que j’aime”. Melodia omonimă a fost remarcată de posturile radio franțuzești, care au început să o difuzeze frecvent, lansând cariera națională a artistei. Nathalie Larmitte și-a continuat cariera înregistrând numeroase coloane sonore pentru seriale de televiziune și animații, iar în 1989 a început să înterpreteze teatru muzical. A jucat în spectacolul „Starmania” timp de trei ani pe scena teatrului Marigny din Paris, iar apoi într-un turneu internațional. Cariera artistei a continuat cu o serie de musicaluri în care, de cele mai multe ori, a jucat rolul lui Édith Piaf, culminând cu PIAF! The Show.

Pentru că este o mare cântăreață și o mare actriță, nu o imită pe Piaf… Ci este Piaf pe scenă! (Alain Delon)

Cel mai frumos omagiu adus carierei lui Edith Piaf vreodată (Charles Aznavour)

Nathalie Lermitte: Lumea ii spune Piaf… (Le Parisien)

Bilete la PIAF! The Show la Sala Palatului din București

Biletele pentru spectacolul PIAF! The Show ce va avea loc în data de 3 martie 2024 la Sala Palatului din București pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online pe iaBilet.ro, la următoarele categorii de preț:

  • Categoria 1 – 415 lei
  • Categoria 2 – 345 lei
  • Categoria 3 – 275 lei
  • Categoria 4 – 215 lei
  • Categoria 5 – 155 lei

Spectacolul PIAF! The Show de la Sala Palatului este organizat de Emagic.