Pentru că ştim cât îţi este de dificil să alegi locul perfect în care să îţi petreci noaptea dintre ani, ne-am hotărât să te ajutăm. O petrecere ideală are nevoie de un loc special, invitaţi de seamă şi un meniu deosebit. Am selectat pentru tine cele mai tari petreceri de Revelion 2011 din Bucureşti, care cuprind toate aceste elemente.

Petreceri de Revelion 2011 în Bucureşti:


A New Year’s Eve „Colosseo”
Club Elements

Cu DJ Wanda ca şi gazdă şi Smiley ca invitat special, petrecerea din Elements se anunţă una aparte. De parcă asta nu ar fi suficient, organizatorii ne promit un show exclusiv cu The Fabulous Flying Acrobats. Pe tot parcursul petrecerii invitaţii vor avea acces la open bar & buffet.

Află mai multe detalii!The Fresh 2011 Super Vixens

Palatul Ghika

Pentru cei dornici să petreacă Revelionul 2011 într-un decor special Palatul Ghika este locul perfect. Invitaţii speciali vor fi The Herbaliser şi Terrence Parker, iar de warm-up şi afterparty se vor ocupa DJ de seamă. Cât despre meniu, acesta este „all you can eat and all you can drink”.

Află mai multe detalii!


Revelion 2011
Le Studio

Unul dintre cele mai noi cluburi din Bucureşti, Le Studio, a pregătit o super petrecere pentru ultima noapte din 2010. Organizatorii anunţă un meniu special all inclusive care cuprinde bufet suedez şi “all you can drink” bar, condimentat cu un program artistic surpriză.

Află mai multe detalii!


Revelion 2011
Nobilis Pub

Cu o atmosferă aparte, un meniu bogat şi open bar, aşa îşi aşteaptă pubul bucureştean invitaţii în noaptea dintre ani. Echipa de la Nobilis Pub promite o seară de neuitat cu muzică bună şi o mulţime de surprize, astfel încât invitaţii să intre în noul an aşa cum trebuie.

Află mai multe detalii!


NYE 2011 – Eyes Wide Shut Party
Palatul Bragadiru

Petrecerea de la Palatul Bragadiru se anunţă a fi una cu totul şi cu totul specială. O atmosferă desprinsă din filmul „Eyes Wide Shut„, mixuri speciale realizate de Kasper Bjorke, Ok Corral & VRT şi open bar & open buffet, acestea sunt ingredientele petrecerii pregătite la Palatul Bragadiru.

Află mai multe detalii!


Revelion 2011
Single Pub

Pubul bucureştean Single Pub ne face o ofertă foarte interesantă pentru noaptea de Revelion 2011. Cine nu işi doreşte să petreacă noaptea dintre ani într-un pub special cu o atmosferă specială? La toate acestea se adaugă meniul deosebit şi multă muzică bună.

Află mai multe detalii!


Mai multe petreceri de Revelion 2011 în Bucureşti!

Echipa iConcert.ro vă doreşte un nou an plin de realizări!
Tu ce faci de Revelion? Stai acasă? :)