Acest eveniment a avut loc in data de 15 Dec 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 15 decembrie 2012 de la ora 23:00,  la Arenele Romane din Bucureşti va avea loc un DJ set incendiar marca Pendulum (El Hornet). Invitat: MC Verse.

Vezi cum a fost anul trecut la show-ul Pendulum DJ Set în The Silver Church din Bucureşti

Line up-ul va fi completat de Dr. Dan, Bibanu şi JTR.

Numele Pendulum este deja arhicunoscut, iar proiectul îşi are începutul în anul 2002, când trei muzicieni din Australia şi-au unit puterile pentru a crea un stil care lipsea până atunci de pe scena muzicală.

Inspiraţi de trupele de progresiv rock şi metal ai căror fani sunt şi adăugând beat-uri de drum’n’bass, heavy metal şi rock alternativ, membrii trupei Pendulum şi-au creat un stil aparte greu de încadrat într-o anume categorie.

În anul 2011 au fost oaspeţi speciali ai Linkin Park pe A Thousand Suns US Arena Tour urmat de un turneu propriu şi de un nou periplu pe scena celor mai cunoscute festivaluri, adăugând la palmares Glastonbury, V Festival, Bestival sau B’ESTFEST.

Dr. Dan este din Timisoara si asa cum spune si numele, este de profesie medic. A bifat evenimente importante cum ar fi TMBase, 48H, Peninsula, New Rich Festival din Graz (Austria), di Mad Dem Sounds din Linz (tot Austria), cât şi numeroase alte petreceri atât în oraşul natal, cât şi în restul ţării. De-a lungul timpului a împărţit scena cu headlineri de calibru cum sunt Teebee, Calyx, Zinc, Grooverider, Christ Su, Mindscape, JFB, Jade sau Brooklyn.

Bibanu (sau în engleză the bass) este chiar bassistul celor de la PNal, cunoscutul grup de drum and bass instrumental din Timişoara. Ca DJ, Bibanu abordează în seturile sale un sound groovy şi atmosferic, având o preferinţă pentru liquid dnb.

JTR a avut ocazia să pună muzică alături de DJ Lee, Artificial Intelligence, Chase & Status, Benny Page, Camo & Crooked, The Qemists, Chris Su şi chiar Pendulum.

Preţul unui bilet de intrare este de 30 de lei în presale şi se pot achiziţiona de la magazinul Boarder’s. În seara evenimentului biletele vor avea preţul de 40 lei.