Acest eveniment a avut loc in data de 7 Aug 2011.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

În perioada 3-7 august 2011, pe Platoul Padina din Munţii Bucegi are loc cea de-a doua ediţie a Padina Fest. Timp de 5 zile Platoul Padina va fi centrul muzicii rock şi folk, al aventurii şi sporturilor de munte, al filmelor de la TIFF şi nu în ultimul rând al educaţiei montane şi ecologice.

Ca şi anul trecut, organizatorii au pregătit o mulţime de surprize participanţilor. De la trupe în vogă la activităţi sportive (ce includ chiar şi un maraton) sau de la filmele de la TIFF la cursuri de fotografie, Padina Fest 2011 promite a fi combinaţia perfectă de petrecere, aventură şi educaţie montană.

Program Padina Fest 2011

Programul Padina Fest 2011 este încă în lucru. Până în acest moment a fost anunțat doar programul concertelor.

4 august 2011

DAC’art
Titus Constantin
Emeric Imre

5 august 2011

Robin and the Backstabbers
Toulouse Lautrec
Şuie Paparude

6 august 2011

Paradox
Stillborn
Travka
Vița de Vie

Cum se ajunge la Padina Fest 2011

Cu telecabină pe traseele:
– Buşteni – Babele (21 lei adulţi, 11 lei copii)
– Babele – Peştera (14 lei adulţi), apoi pe jos până la Padina

Fără telecabină pe traseele:
– Buşteni – Babele – Peştera – Padina
– Sinaia – Cota 2000 – Padina

Cu bicicleta pe traseele:
– Sinaia / Târgovişte – Moroieni (sat Glod) – Sanatoriu spre hotel Peştra – Padina
– Sinaia / Târgovişte – cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului – Padina
– Buşteni – Babele – Peştera – Padina
– Sinaia – Cota 2000 – Padina

Rute cu maşina:
– Sinaia – Moroieni (sat Glod) – Sanatoriu spre hotel Peştera – Padina (55 km)
– Târgovişte – Moroieni (sat Glod) – Sanatoriu spre hotel Peştera – Padina (72 km)

Cazare la Padina Fest 2011

Ca şi anul trecut, echipa de organizatori a festivalului a amenajat o zonă de campare specială pentru cei care vor să fie cât mai aproape de centrul distracţiei şi în acelaşi timp să se bucure de peisajele minunate ale zonei.

Pentru cei care nu optează pentru campare în zonă sunt disponibile o locuri la cabanele şi vilele din apropiere. Mai multe detalii despre acestea precum şi preţuri puteţi afla de aici.

Aventură pe munte

Pe toată durată festivalului participanţii se vor putea bucură de muzică bună şi aventură pe munte: biciclete, tiroliana, rapel, căţărare, drumeţii pe trasee inedite, probe de echilibru (slackline) şi oină. Activităţile de alpinism, Military Camp şi Treasure Hunt sunt asigurate de EcoXtrem.

Pentru cei cu spirit de aventură şi nevoie de adrenalină echipele salvamont au organizat un Adventure Park cu o varietate de trasee pe corzi de niveluri diferite de dificultate. Alte puncte de atracţie pentru participanţi sunt balonul cu aer cald, podul indian, căţărarea pe plasă verticală, închirierea de biciclete şi multe alte activităţi cu specific de tabără.

Maratonul Bucegilor

Anul acesta Padina Fest acordă o mare atenţie Maratonului Bucegilor, o întrecere sportivă pe 2 roţi care îşi propune să îmbine muntele cu sportul şi obiectivele turistice. Startul acestui maraton mountain bike, se va da de la platoul Lunca Padinii. Pe lungimea celor aproximativ 40 de kilometri de traseu participanţii vor avea oportunitatea să vadă locuri precum Lacul Bolboci, Şaua Dichiului, Valea Dorului, Piatră Arsă, Babele, Crucea Caraiman, Cerdacul, Peşteră şi multe alte peisaje ale Bucegilor.
Înscrierile la maraton se vor face pe site-ul festivalului www.padinafest.ro şi la magazinul HyperSport din Sos. N.Caramfil 34, Bucureşti, în limită a 300 de locuri.

Intrarea la Padina Fest 2011 este liberă.