Acest eveniment a avut loc in data de 19 Feb 2016.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 19 februarie 2016, de la ora 21:00, Overground Music reia seria de concerte Overground Nights cu o a doua ediţie, în Fratelli Studios din Bucureşti, alături de trupele The Amsterdams, byron şi Robin and the Backstabbers.

Robin and the Backstabbers au încheiat anul 2015 lansând noul videoclip „Cosmonaut” de pe mult aşteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, „Arhanghel’sk”. Apărut în primăvara anului trecut, noul album conţine 14 piese despre scafandri, mirese şi îngeri, case în flăcari şi cântece duse de vânt. Discul a creat valuri de entuziasm şi de controversă, trupa strângând peste 1500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol.

byron promovează în prezent cel mai nou disc, „Eternal Return”. Noul album are 12 piese corespunzând fiecare unei luni a anului şi este, în linii mari, o poveste despre ciclicitate, cu motive preluate din istorie şi mitologie. Sound-ul trupei a evoluat de asemenea, byron sunând mai abraziv, mai melodic şi mai modern ca oricând.

The Amsterdams s-au înfiinţat în 2005, cântă un mix eclectic de indie, rock şi pop şi au susţinut concerte în Marea Britanie, Franşa, Spania, Italia şi Ungaria, cântând de asemenea în deschidere pentru The Cranberries, Wolf Parade şi Handsome Furs. În prezent trupa lucreaza la un nou album de studio, cel de-al cincilea, iar pe 19 februarie la Fratelli vor lansa un nou single.

Bilete Overground Nights #2 la Fratelli Studios din Bucureşti

Biletele pentru Overground Nights #2, de la Fratelli Studios din Bucureşti, în număr limitat, şi pot fi achiziţionate din reţeaua iabilet, şi online de pe www.iabilet.ro, la preţul de 40 lei până pe 31 ianuarie şi 50 lei după 1 februarie până în ziua concertului inclusiv.

Categorie Preţ până la 31 ian Preţ după 1 feb
Acces general 40 lei 50 lei cumpără bilete

Overground Nights #2 este organizat de Overground Music.